Bojan Serdarevic

Obrenovac

Član od: 28.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Motorna grupa

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko je narucio turbinu koja mu je poslata kad je i receno. Ali gospodin nije preuzeo paket, zato sto je njemu trebao u subotu, a ne u ponedeljak kad mu je stigao. Jos ga pitas sto nije preuzeo paket kaze da mu sad nije potreban. ZBEGAVAJTE SARADNJU SA NJIM
Druze jasno sam ti rekao da mi je potrebno u subotu, pitao sam te u petak da li moze da stigne u subotu i rekao si da moze. Treba izbegavati saradnju sa tobom, jer ti nisi ispostovao dogovor, ne ja.

Mobilni telefoni > Blackberry

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa doticnim sam se dogovorio da mi uredjaj posalje i da mi stigne u petak. .. U petak mi nije stigo i prodavac je reko da ce zvati da proveri gde je paket. .. U subotu opet nista. .. I reko da ce zvati u ponedeljak da proveri. .. ne javlja se i oglas je u nedelju skinut sa oglasa. Ja sam razmenio pare i vec 3 dana cekam "poslat" paket ali nista. Negativna zbog dogovora koji nije ispostovan.
Druze paket ti nije stigao zato sto mi nisi dao tacne podatke,postarinu sam platio 2 puta po 280 dinara.I sad na kraju dobijem negativnu ocenu. Telefon je skinut sa oglasa zato sto sam smatrao da je prodat,ali kad dajes adresu bar daj tacnu. SRAMOTA!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.