Bojan Tosic

Beograd

Član od: 03.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzeo pare nije mi poslao igricu, isključio telefon i blokirao me na kp.
Nemoj molim te da sam te blokirao nebi mogao ovo da pises broj jedan broj dva novac nisi poslao poslao si uplatnicu na kojoj nema pecat koji treba da bude...

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U tekstu oglasa stoji: NOVO, kutija , 3 GOD GARACNIJE, DOMACE. SAMO PROBANO RADI ISPRAVNOSTI ! Meni je prodavac poslao plocu kojoj nedostaje podnozje za cooler, sata kablici koji idu u pakovanju i povrh svega, na fiskalnom racunu se jasno vidi da je ploca kupljena u decembru 2013. godine. Dakle, niti je ploca nova, niti je kompletna. Prodavca sam uputio u problem, sto je u prvi mah izignorisao. Poslao sam mu i sliku ploce koju mi je poslao, kao i fiskalnog racuna. Posle toga je rekao da ce potraziti podnozje, a nakon toga mi je rekao da je izgubljeno. Jedino sto je ponudio je da mi posalje neko drugo podnozje, od totalno druge ploce, koje bi on modifikovao da moze da se iskoristi, sto ja nisam prihvatio jer sam kupio NOVO (kako je on sam napisao velikim slovima u oglasu) Ponudio sam mu mogucnost da mi refundira deo sredstava, nekih 5e otprilike, kao simbolicnu naknadu za razliku izmedju onoga sto sam platio i sto sam dobio. Odnosno, kao razliku izmedju novog i polovnog i izmedju kompletne i ploce kojoj nedostaju delovi. Prodavac je to odbio i prinudjen sam da mu dam negativnu ocenu, jer nisam zadovoljan. Povrh svega, na kraju je bio bezobrazan i pretio uzvratnom negativnom ocenom, iako sam ja predmet uredno platio pouzecem.
Dobar dan i vama, Ja sam vam prodao plocu preko interneta, moja sestra ju je zapakovala i vama poslala. Rekao sam vam ako bude bilo problema, vi me kontaktirajte. Kada vam je stigla maticna, rekli ste mi da fali podnozije, ja sam vam odgovorio, u roku od 5 min, da cu potraziti podnozije kad dodjem u Srbiju i ako nadjem da vam posaljem o mom trosku,vi ste se slozili. Sinoc sam vam napisao poruku da nisam mogao da nadjem taj orginalni nosac kulera, ali da vam mogu dati zamenu koju bih sam napravio i obradio. Posto se ne razumete u racunare evo malo bolji opis, nosac kulera sa AM2 maticne pasuje i na Am3 i na FM1 i na FM2/Fm2+,bez bilo kakve obrade. Maticna jeste kupljena u decembru 2013 god , ali je koriscena svega 2 nedelje. Pored toga, covek ne zna da overklokuje i onda mu je maticna kriva. Ponudio sam vam sinoc da vam posaljem sata kabl,ali vi ste odbili i blokirali me. Danas sam pronasao orginalni drzac za kuler i ako zelite mogu vam ga poslati kao i sata kabl, ali u tom slucaju morate da zahtevate od administratora da skloni ovu negativnu ocenu sa mog profila. Isto da navedem cisto da ne bude zabune, covek je maticnu platio 50e, nova je placena 102e, tako da mi nije jasan covek koji ocekuje da za DUPLO manje novca kupi NOVU , NE KORISCENU stvar. Moja je preporuka da zaobidjete ovog malog, jer je bezobrazan i neiskusan !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.