Bojan

Kragujevac

Član od: 19.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Monitor je narucen od strane korisnika Marina , 02. Feb 2018, isti je poslat istog dana. Paket sa tim monitorom mi je stigao posle nedelju dana nazad, sa obrazlozenjem da korisnik ne zeli da primi paket. Ne znam zasto, ne znam kako, covek se ne javlja na telefon jer je primalac sa adresom BOJAN PAVLOVIC , a korisnik naloga je MARINA. Ne znam o cemu se radi. Ovako, dok mi ne uplati vrednost postarine za pomenuti paket, ova ocena ostaje.
Da monitor je narucen,ali kurirska sluzba nije donela paket...Nije istina da nisam hteo da ga preuzmem,pa zasto bi ga inace narucio...Mislim cista glupost,a ocena negativna je bzw. data...Mogao je covek da pozove i da se dogovorimo,ali mu je lakse bilo da lupi negativnu ocenu!!! U svakom slucaju nije problem

Konzole i igrice > Nintendo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Opsti utisak o clanu je maksimalno razocarenje : ( Sreca da se nekako sam naveo na ovaj dogovor koji je prekrsio inace bi platila i duplu postarinu. Ocenu sam htela da opisem sa jednom recju KATASTROFA, ali ipak cu pojasniti dogadjaj. Nesto slicno kao kad deca zovu telefonom pa prekidaju vezu, razbiju prozor komsiji. . cisto radi stete. .. .DETINJARIJA NA TOM NIVOU BEZ IMALO ODGOVORONOSTI RAZUMEVANJA I POSTOVANJA! Clan me je kontaktirao i oduzeo mi dragoceno vreme juce (naravno o mom trosku), gde sam izasla u susret za cenu pa je kasnije rekao da nema dovoljno za postarinu gde sam i to prihvatila i izasla u susret da je platim i na kraju je trazio igru koju bi kao navodno tek kasnije regulisao , oduzio bla, bla pa sam i to prihvatila. Zatim sam zapakovala paket jer se dogovor zavrsio kako ce uplata biti do 11h. Malo je to bilo nego mi oduzima i celo jutro da se nijee udostojio da se javi, nego postavlja nekog da se javi koji mi prekida slusalicu i verovatno nema ni nameru da javi sto je sasvim pristojno i normalno. Sve u svemu izmaltretirao me bespotrebno gde sam vratila kurira sa vrata i dajem NEGATIVNU iz razloga jer ove stvari gledam jako ozbiljno i odgovorno uz postovanje drugih i u neku ruku ocekujem to za uzvrat. Negativnu mogu obrisati ali izgubljeno vreme ne mogu : (
Ma o emu vi gospodjo pricate! Rekao sam vam da ocu da uzmem paket,i da cu vam uplatiti sutra novac,a vi meni poslati paket! Obzirom da mi je nesto iskrslo,nisam uplatio novac,a vi meni niste nista poslali...Prosto ko pasulj,niti sam uzeo od vas nesto,niti sam narucio,niti ste poslali,a dali ste mi bez razloga negativnu ocenu! Ja ne znam kako je moguce da neko oceni nekog zato sto nije kupio nesto od njega?! Niste vi meni poslali paket,a da ja nisam preuzeo,pa da ste platili postarinu,nego je ostalo na tome da se cujemo ujutru i da vam uplatim novac,ali ja nisam mogao jer je iskrslo nesto...Ne mozete na kontu toga da ocenjujete nekog ni pozitivno ni negativno!!! Trazim da mi se obrise ova negativna ocena,koja je data bez razloga!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.