bojan

Niš

Član od: 10.09.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prosto ne znam odakle da pocnem. Coveku je trebalo nedelju dana da preuzme telefon. Posle nedelju dana, napokon preuzima telefon i tvrdi da ne radi, navodno nece da upali. Kazem mu lepo da isproba sa drugim punjacem, jer je neverovatno da telefon nece da upali a kod mene je radio bez problema. Kaze da je probao vise puta i nece. Paket mi vraca posle 3 dana, dakle jos tri dana mi zadrzava telefon. Telefon otpakujem (pri tom moram da naglasim da nije adekvatno spakovan), naravno snimim sve, od otpakivanja do PALJENJA telefona. Telefon upalio iz prve, bez problema. REZIME: Telefon mi je 10 dana zadrzan bez ikakvog razloga, vracen takodje bez ikakvog razloga, i naravno postarina od 360 dinara placena bez ikakvog razloga i bez imalo moje krivice. Druze, prvo nabavis adekvatnu opremu, pa onda mozes da budes siguran u svoje tvrdnje.
Epa ja cu da pocnem ispocetka posto ti ne znas odakle da pocnes jeste nedelju dana je bio telefon u posti zato sto mi je takav posao i radim na terenu stalno paket je pristigao u trenutku kad nisam bio kod kuce ali ipak sam zurio da ga preuzmem a niko sem mene nije mogo da ga podigne u posti kad sam stigao kod kuce upalio sam ga imao je 5 posto baterije resetovao sam ga zato sto je telefon bio pun gluposti ja smatram kad posaljete telefon prvo se restartuje pa se onda salje ali izgleda da to doticna nije smela da uradi zato sto je telefon zakucao na logo i nije hteo da upali punjac nisam imao original appleov ali imao sam brzi punjac od samsunga a50 telefon sam pokusavao nekoliko puta da upalim cekao pola sata bio je na punjacu od logoa nije dalje ni krenuo na kraju sam i odustao telefon se zadrzao 3 dana kod mene zato sto je bio vikend cekao sam ponedeljak da ga posaljem sto se tice postarine i ja sam je platio kao doticna sto to napominje REZIME: ne proverana roba sve je napomenuto u opisu sem te mane AKO NEKO KUPI TAJ TELEFON VIDECE TU MANU toliko..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.