Bojan

Svilajnac

Član od: 18.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Airsoft i paintball

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cipele poslate sa otkupninom medjutim clan je otvorio paket bez prethodne otkupnine, verovatno u dogovoru sa nekim kurirom(paket poslat postexpresom), i paket mi je vracen otvoren bez otkupnine. Slucaj je prijavljen posti iz koje je poslat paket i usao je u proces kako bi se otkrilo koji je kurir nezakonito otvorio paket. IZBEGAVATI SVAKI VID SARADNJE SA CLANOM
Дошло је до неспоразума. Као што сам рекао спреман сам да вам надокнадим новац за поштарину. Извињавам се због времена које сте изгубили.

Sport i razonoda > Airsoft i paintball

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovog lika (Nekic Bojan Radosin bb Svilajnac 0644274014) treba izbegavati u sto sirem luku od 27.8.2015. godine kurir ne moze da mu uruci paket. I povrh sve moje korektne komunikacije i popusta na porucen paket koji mi je trazio zbog nedostatka novac covek me ladno ispali i ne preuzme paket i iskljuci mobilni. Mogu samo reci nek ti sluzi na cast
Narucio sam paket 26.8. niko me nije kontaktirao do 29.8. sledeceg dana sam otisao na more. U medjuvremenu u toku nedelje sam (nisam siguran kog dana tacno)preuzeo paket od kurirske sl.Aks sto se moze proveriti. Rekao sam ti da ne saljes preko Bexa jer sam vec imao problema sa tim kurirom, laze da me je kontaktirao. Posle toga sam ti se javio,izvinio ti se i ponudio da platim punu cenu i duple troskove postarine ali ti si osao pri tome da sam namerno hteo da te predjem za tu stvar koja je meni potrebna. To pokazuje koliko si dobar trgovac a pre svega covek.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.