Bojan

Subotica

Član od: 23.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljene slušalice nisu originalne. Prodavac to dematuje iako ih nije sam kupio i odbija moj predlog da mu vratim iste. Na to predlažem da mu prosledim slike poređenja fizičkih razlika sa originalima koje ima kolega ( kupljene pre par dana u Yettel-u ) i to odbija. Provereno je i da spatial audio ne radi na slušalicama. Nismo uspeli da se dogovorimo. Odgovor na negativnu je već najavio. KP tim će odlučiti dal je neosnovano.
Kupljene slušalice po znanju i korišćenju jesu original. Dugogodišnji sam korisnik Apple proizvoda. Navedene slike sam odbio da mi pošalje jer znam šta sam mu prodao. Za navedeni spacial audio ne znam. U svakom slučaju negativna ocena nije osnovana ali svakako hvala!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Velika negativna ocena za ovog clana. Negativnu ocenu dajem iz razloga jer cekam na paket celih 7 dana. Danas ga zovem bise puta, saljem poruke, nista. Uvece se javlja, odustao je od prodaje jer sat nece da se upali! !! . Velika Negativna
Nije tacno da je cekao 7 dana. Cekao je 4 od koga su dva dana bili drzavni praznik. A kada bi svako davao negativnu zbog cekanja gde bi smo bili.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.