Bojan

Smederevo

Član od: 08.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Privesci za ključeve

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo posiljku, vratila se nazad, trebalo platiti postarinu u oba pravca 770 donara. Nisam je preuzeo da bih na kraju ostao i bez para i bez priveska. Izbegavati saradnju sa ovakvim clanovima. SAMO UPLATA PRE SLANJA PA ONDA SLANJE.
...to je glupost, ortoksna laž i glupost... što od njega što od pošte Srbije... Izbegavajte ljude koji su dokoni i puni sebe misleci da se svet vrti oko njih... Poslao sam mu ovu poruku i stojim cvrstim, mojim rečima kao kuća iza svakog sloga... SREM TE BILO!!! To je glupost!!! A vi radite sta zelite... Mozete ppslati ponovo sa duplom postarinom... Dakle otisao sam u ppstu i rekli su da taj paket nije kod njih. Istog dana sam preuzeo jos jedan bez problema "Da rezimiram, posaljite ponovo sa duplom postarinom ili dajte negativnu, DO MENE NIJE AMAN BAS NISTA!"
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.