Bojan

Ćuprija

Član od: 25.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA SVIM CLANOVI DA KLONE BOJANA STAKICA IZ CUPRIJE. Prodao mi je telefon iPhone XS za koji je tvrdio da je apsolutno sve 100% ispravno osim displeja . Vise puta mi je potvrdio kako je na telefonu sve 100% ispravno osim displeja i rekao sam mu da mi ne salje telefon ukoliko bila sta dodatno nije ispravno. Kada je stigao , telefon nema nikakve veze sa dogovorenim , telefon je zakljucan na iCloud, stanje ni priblizno onom sto je naveo. Telefon na sebi ima sifru i iCloud nalog sto nigde nije bilo navedeno , jos uvek mi nije poslao ni obrazac ni email kao ni sifru od iCloud-a (telefon najverovatinije ukraden, opcija Find My iPhone je ukljucen asto znaci da neko trazi telefon). Cak i da poseduje sifru od telefona , ona ne moze da se unese jer se telefon konstantno resetartuje sam od sebe, zapuca cim se upali, maticna ploca apsolutno neispravna , a samo zbog nje sam i kupio telefon. Baterija skroz savijena , kao i maticna ploca (naravno za ovo je Bojan lagao vise puta kako je 100% ispravno). Ocigledno je da se ne razume u materiju i u ono sto prodaje , cak mi je rekao da je razlog zasto se telefon sam od sebe restartuje krivo kuciste. Sve u svemu telefon ne vredi ni 2,3000 a ne 20 000 koliko sam platio, svi najvazniji delovi su neispravni. Cim je telefon stigao javio sam mu da telefon ne odgovara dogovoru i da mi vrati novac a ja njemu telefon i da mu vratim telefon , sto je odbio . Razgovor i poruke sa Bojanom su snimljene i dokumentovane kao i telefon cim je stigao. Ukoliko Bojan ne vrati novce u najskorijem vremenskom roku ova ocena ce ostati a protiv Bojana ce biti pokrenuta krivicna prijava.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte clana zbog toga sto prodaje telefon za koji je tvrdio da je pokvaren samo zvucnik a kada je stigao kod mene kaze kako nije madjionicar da zna da i mikrofon ne radi.
Kazi mi uzeo bih ga 15:05h Je l se slabije cuje? Ili se ne cuje uopste? 15:06h Nisi ga nosio u servis? 15:06h Ne cuje se nista nisam ali ako ga ne prodam nosicu ga 16:14h Ne znas da li je problem u Cipu na maticnoj ili u mikrofonu? 17:08h Ne znam rekoh ti,ako se desi da ne ode.javicu ti 17:13 Sta reci za bezobrazluk,hteo je da kupi za manju cenu a da sve radi. Ostalo procenite vi,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.