Bojan

Leskovac

Član od: 02.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je poslao kao sto je rekao nov telefon (sa folijom na sebi) i u kompletnom pakovanju ali sa neispravnom baterijom. Baterija je do te mere naduvena da telefon nije moguce zatvoriti. U naknadnom razgovoru prodavac je rekao da nije proverio telefon pre slanja i krivicu posredno prebacivao na mene kao kupca tj da zelim da mu telefon vratim sa drugom neispravnom baterijom. Iako nije moja krivica pokusao sam da se kulturno dogovorim sa prodavcem sve dok nije prestao da mi se javlja. .. .. meni ostaje lekcija za nauk i telefon sa neispravnom baterijom a kupcu zelim da u zdravlje potrosi 1000din. Negativna.
Prvo ovaj decko je dobio nov telefon u foliji kao sto je dobio i bateriju u foliji,sve ne odpakovano u fabrickoj kutiji jer je to telefon koji sam ja dobio od firme nikada ne upaljen,lepo slikan i opisan,drugo pozvao je i sve je bilo u redu samo mu baterija naduvena,a ona je bila u vakum kesi ne otpakovana tako da je predmet bio nov i lepo opisan, trece par puta smo se culi ja sam mu reko da spakuje telefon i vrati alo sa tom baterijom koju je dobio jer na njoj ima seriski broj,e onda kad sam mu sve to lepo reko da cu proveriti on nije hteo da posalje telefon ne isplatimu se da ga vrati nego da mu ja kupim novu bateriju koja po njegovim proverama kosta 1000 din a ja je u Leskovcu u servisu naso za 600din. On bi da mu ja poklonim mizeran telefon,a nece da ga vrati kad ti sde ne svidja vrati...prodao sam mnogo skuplje stvari da bih se sa njim brukao za 1000din...molim vas da mi se skine ova negativna ocena a on neka vrati sve kako je dobio upakovano i nije nikakav problem,al njemu to ne odgovara posto je uzeo bateriju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.