Bojan

Kruševac

Član od: 13.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli > Mopedi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je veliki MANIPULATOR. Pre neki dan mi je na vrlo neljubazan, drzak i bezobrazan nacin utrapio skroz neupotrebljiv tomos motor, iako je u oglasu naveo da su svi potpuno ispravni. Cak sam ga i zamolio da bude posten jer sam operisan i ne mogu da ga isprobam i popravljam. Neispravan mu je skroz karburator ( curi gorivo, proklizao zavrtanj ), rucica gasa se raspala pa je sva umotana izolir trakom da drzi sajlu, ne rade kocnice, pogotovo prednja uopste zbog izlizanih paknova, elektroinstalacija skroz neispravna i jos dosta toga. .. Jos dok sam bio na putu prema kuci, poslao mi je poruku na KP da mu dam pozitivnu ocenu. Sutradan sam ga nazvao ljubazno da mu se pozalim, a on me je oterao u PM i spustio slusalicu. Morao sam da kupim delove za blizu 10 000 din, sto mogu i dokazati. Savetujem druge kupce da nemaju posla sa ovim DRSKIM i BEZOBRAZNIM, jer su mu svi motori u vrlo losem stanju, prikalemljeni da samo nekako upale. Njemu je vazniji novac od obraza i postenosti, i ne bira način da do njega dodje i pored toga sto živi prekoputa crkve!
Ovaj dotični gospodin je došao kod mene razgledao tri sata motore,razmišljao i predomišljao se probao,jedan,drugi,treći motor tražio je najbolji ja sam mu preporučio motor koji je u najboljem stanju ali je njemu skupo pa se odlučio za jeftin motor i pored toga što sam mu predočio da motor ima mane i zato je jeftin on se ipak odlučio za malu cenu a ne za kvalitet. Čista je laž da je bio kulturan kada me je nazvao odmah je počeo sa pcovkama i uvredama pokušao sam da mu predložim dogovor ali ne on me nije ni slušao već je urlao na u slušalicu jer očigledno da voli da sluša samo sebe nije ga briga za dogovor i druge ljude misli da je on najpametniji,i kada je kupovao motor rekao sam mu da je motor polovan,nema garanciju znači nije nov mora da se uloži u isti sve je to zanemario bitno mu je bilo samo da je jeftin.Sada mene okrivljuje za neke njegove pogrešne odluke lepo sam mu savetovao da uzme drugi bolji motor koji je u perfektnom stanju generalno urađen bez dinara ulaganja jer vidim da je bolestan ali njega nije interesovalo moje mišljenje i savet samo ga je cena interesovala i sad mene krivi,pa gospodine sam si birao nemoj mene kriviti što bi za malo para nov motor toga nema samo u prodavnici ali tamo motor košta 1300€ a tebi se ne daju ti novci već kako naš narod kaže "koliko para toliko muzike" sam si izabrao jeftin motor iako si znao da nije sve perfektno ništa ti nije bilo skriveno tri sata si gledao,birao,probavao,razmišljao svaku sitnicu si zagledao sada ovde iznosiš gomilu laži treba da te je sramota na štakama ideš i lažeš očigledno da te je bog kaznio jer si veoma gadan čovek sklon lažima i manipulaciji treba da te je stid tih godina što imaš neka ti je na čast svaka laž koju si ovde izneo!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.