Bojan

Bajina Bašta

Član od: 27.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovoreno je da mi pošalje telefon Samsung S3 u zameni za HTC desire 300 uz moju doplatu od 45e uz tvrdnje da je telefon ispravan i zaključan uz telenor mrežu. Čim je stigao telefon otišao kod servisera da dekodira telefon gde je pri samom paljenju utvrđeno da na telefonu ne radi ekran. Odmah sam pozvao dotičnog, dotični prvo nije bio dostupan a kad je bio dostupan nije se javio na telefon. Preko poruke na kupujem prodajem pokušava da me napravi budalom da mi je poslao ispravan telefon i da može da mi vrati novac samo ako mu vratim telefon u potpuno ispravnom stanju. Vidim po njegovim negativnim ocenama da su drugi imali slične probleme kao ja. Srećom po pravilu Bex-a kurir nije smeo uzimati paket subotom pa samim tim nisam više oštećen za telefon

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

REkao je da mu posaljem lap top, na kraju nije hteo da preuzme paket, jos se pravi lud

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam telefon sa namerom da ga poklonim za Novu Godinu. Telefon je stvarno Sony, ali zato je kutija od Nokie, punjac LG, a baterija nsonic. Mozda ovo nekom ne smeta, ali meni ne odgovara. Njegov odgovor je bio "pa to su sitnice, nemoj da cepidlacis boga ti, bitno je da je telefon ispravan. otkud ja znam koja je baterija u njemu, sa tom je kupljen. .. a punjaca imam puna kuca, nisam ni obraco paznju. bitno je da je usb od njega. .. "(copy-paste) Nisam zeleo da ga ocenim, ali se ponudio da vrati novac, pa se ugrizao za jezik! "ako ti se nesvidja vrati vracam pare. "(copy-paste) Posle toga ni reci od njega. Kad sam ga pozvao rekao je da ne voli vracanje? ! Zakljucak: obican preprodavac! !! Na meni je da skrenem paznju, a vi odlucite da li cete da saradjujete sa korisnikom koji ima 10% negativnih ocena.
Prosto neverovatno sta reci, trebao si reci da sam ti poslao NOKIA 3310, nisam ni naveo nigde da ide originalna ambalaza uz telefon, upakovao sam u kutiju da se ne osteti. Baterija je od telefona sony nije od laptopa sigurno. Nigde nista nije osteceno bilo. poslat je nov novcat punjac sa usbom, iz kesice izvadjen i isproban.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Tastature

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Molim Tim kupujemprodajem da zabrani ovakvim članovima da se iživlavaju sa članovima koji rade preko Vašega sajta da zarade neku crkavicu za goli život, a ne da imaju još i finansijski gubitak. Naruči-paket ne podigne. Normalno vrati se pošiljaocu ali da još plati troškove. Zaobilazite ga u naj širem krugu. OCENA OOOOO
Mojom krivicom nisam podigao paket, jednostavno eto sta je tu je,negativna ocena, nece propasti ni misko ni drzava.... Na tvoju zalost niko me verovatno nece blokirati! A ako ovo neko cita pogledajte i ocene od ovoga "clana"

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi pokvaren harddisk
Nije to lepo, HDD je bio ispravan, iz moje kuce je poslat kao ispravan... ne znam sta ti ovo znaci al dobro nek ti bude, jos smo se i culi po prijemu paketa par puta i ponudio sam da se dogovorimo oko nastale stete hteo sam da ti posaljem kesa nesto, ti si odbio...stoga nisi hteo da saradjujes na lep nacin i eto, neka ti sluzi na cast a verujem da je hdd ispravan nego neznas sta hoces.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.