Bojan

Aleksinac

Član od: 13.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucen sat. Sutra saljem kaze, prvo da uplatim unapred. sto , nisam pristao naravno. I posle slanja svojih podataka za slanje sata nije poslao 5dana posiljku, a i ne odgovara na poruke. Ne moze reci da nije video poruke jer ćaskanja nisu sakrivena. Izgovora nema makar da se izvinuo. Izmislio razlog i zamazao mi oci za cekanje posiljke koje nije poslao.
Ovim putem se izvinjavam. Nema opravdanja za neodgovaranje na poruke. Sprecen sam da saljem iz licnih razloga. Unapred placanje sam trazio zato sto gospodim nije hteo slanje pouzecem zbog skupe postarine, a ja nemam nameru da saljem sat nekome na lepe oci pa makar kostao 500 rds. Ako uvazite moje obrazlozenje hvala. Ako ne, onda se jos jednom izvinjavam.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je prodao telefon kao potpuno ispravan, a kada je tel stigao utvrdio sam da mu ne radi wi-fi kad sam ga pozvao, prvo se nije javljao, bio nedostupan pa posto sam mu nasao fixni telefon preko belih strana, Jedva je pristao posle duzeg ubedjivanja da mi vrati pare ali nije pristao da mi refundira troskove slanja koji su na otkup od 14500di bili 750 din. Tako da sam ja osta kratak za taj iznos i sa gorkim ukusom da se moras cuvati od svake šuše koja misli da je pametna i da moze da se ovajdi o ovaj napaćeni narod. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom ! !! ! Veoma nekorektan lik, izbegavajte ga ! !!
Sram ga bilo ocena koje ima. Telefon i jeste bio 100% ispravan kad sam mu ga poslao. I ipak sam pristao da mu vratim 14500. Da nece oza da naplati u dusevnu patnju. I posle toga dao je negativnu. Jos pominje i napaceni narod. Valjda je pod utiskom izbora.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.