Bojan

Beograd

Član od: 15.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin nije naveo da je na telefonu menjan zamenski displey koji nije u redu. Naveo je samo da mu mikrofon neradi i da mu selfi kamera mutna. Nije opisao na telefonu da je menjan ekran i da je stavljen zamenski ili kopija displeya sto naravno nebih ni uzeo ni u kom slucaju. Kada mi je telefon stigao i kada sam odneo i ovlasceni servis da stave moju maticnu plocu. Omdah su videli da je zamenski ekran menjan. Tako da nije uopste kvar bio do njegove ploce vec do samog loseg displeya. Kada sam mu sada rekao pravi se lud i kaze da nezna nista o tome i da je pare potrosio. Zato molim administratore da pogledaju nase poruke. I za dodelu negativne ocene dok clan ne ispravi problem izmedju nas dvoje. Znaci clan za izbegavanje u sirokom luku nije nista po opisu kako je napisao a znao je da je displey zamenski.
i lepo sam naveo u oglasu da je neispravan i za delove u razgovoru ste naveli da vam je bitna potpuna ispravnost ekrana i ocuvananost esteska samog telefona ne znam u cemu je problem .nekorektan kupac kupac nije za saradnju iako se informisao putem poziva

Mobilni telefoni > Honor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nece da uvazi reklamaciju, kupio sam zakljucan telefon, posle otkljucavanja primetio nedostatke, obavestio, nije htro da uvazi moju reklamaciju! !!
Kupac nije citao opis oglasa koji je naveden suprotno od negativnog komentara trebalo bi ga izbegavati za saradnju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.