Bojan

Kladovo

Član od: 05.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Objektiv je reklamiran kao dobro ocuvan i potpuno ispravan. Cim je stigao objektiv, stavio sam ga na foto aparat da ga isprobam. Evo sta se desavalo: Motor je cimao napred-nazad pri IZOSTRAVANJU i Uglavnom je ostavljao neizostreni (mutan) snimak. Odmah sam Poslao poruku na kupujem-pr. (prodavcu) da objektiv nije ispravan i da ne mogu da ga koristim u takvom stanju. Predlozio sam mu dve solucije: Da mu pouzecem (kao sto sam ga i primio) posaljem nazad. Odgovorio mi je da moze ali bez ODKUPNINE tako da bih ostao i bez para i bez objektiva. Druga solucija je bila da mi vrati dvadesetpet eur i mislio sam da i ja dodam jos toliko i da ga posaljem na popravku u servis. Nije pristao ni na to, nego mi je dao adresu servisa gde da ga posaljem i da ce on platiti popravku kad stigne iz servisa, i da ce se izviniti za navedene uvrede koje je u medjuvremenu izgovorio na moj racun. Ja mu nisam verovao i trazio sam da posalje pare za popravku u navedeni servis, i majstor iz servisa posalje popravljeni objektiv meni nazad, a njemu eventualno vrati resto para nazad. NIJE pristao ni na to nego je insistirao da ja platim, a on ce posle meni dati pare. POSLAO sam objektiv i posle nekih 9-10 dana se vratio. Popravka je jostala 3000din i putni troskovi oko 700din. POSLAO sam prodavcu kao dokaz putem MEJLA propratne papire od PostExpress-a gde se vidi i kad je poslat i kad je stigo nazad i koliko je sve kostalo (jer je bila odkupnina). To njemu kako on kaze nije nikakav dokaz i nece da uplati pomenutu sumu ZA POPRAVKU NEISPRAVNOG OBJEKTIVA! Citavo ovo vreme koje smo razmenjivali poruke izvrdava i krivicu a pogotovu da uplati sumu koliko je mene kostala POPRAVKA a o uvredama da ne govorimo! Sve to stoji ubelezeno kod nasih poruka koje smo razmenili!
https://www.scribd.com/document/376407062/Vladimir-Hornjak U linku je cela prepiska. Vladimir je na sve nacine pokusavao da od mene uzme 20e! Dobio je potpuno ispravan i uredno upakovan objektiv. Ja nisam nikakav prevarant, znam sta sam poslao. Nisam hteo da se upustam u raspravu nego sam mu predlozio ili da mi ga vrati (uplata tek kad se uverim da je to moj ili uopste objektiv u paketu) ili da ga posalje na dijagnostiku u ovlasceni servis. Da mi ga je poslao, pa da je ostao bez objektiva i bez para pa da prica o tome. Nije hteo da ga vrati (uz izgovor), nije hteo da ga posalje u servis na dijagnostiku (uz izgovor), pa da majstor utvrdi kvar, i da sud o tome da li je objektiv ispravan, a ukoliko je tako ja cu platiti popravku i izvinuti se Vladimiru za neprijatnost. Izmislja da je crko autofokus, te je crkao motor, trazi 20 evra, a on ce da doda 30 jer je motor pokvaren, a popravka kosta 50e. To je sve izgovorio pre nego sto se informisao ili poslao objektiv na popravku. Svo vreme me zavlaci, cena popravke mu skace na 7000 dinara. Trazio sam da mi posalje snimak na Viber da vidim kako to ne radi autofokus, ali on ne zna sta je Viber i ne moze da posalje. Nije mogao ni na email, isto uz izgovor. Nakon dve nedelje, sa idejom da je to dokaz da je poravio objektiv salje mi nepotpisanu posstexpres uputnicu, na kojoj ne pise sta je u servis poslato, da li moj objektiv, da li foto aparat ili neki drugi objektiv. Pri tome nisam video nikakav izvestaj iz servisa u koji je navodno poslao objektiv. Ja sam po profesiji fotograf i odlicno znam i tvrdim da sam poslao ispravnu stvar coveku koji ''ne zna sta je viber''. Vladimir nije dao nijedan konkretan dokaz za to sto govori, nijednu sliku, nijedan video napravljen mojim objektivom, nigde racuna firme sa opisom popravke... Niko sem njega nije pogledao objektiv i potvrdio to sto Vladimir svo vreme prica. Ne vidim na osnovu cega ja mogu da izvrsim povracaj novca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.