Bojan

Novi Sad

Član od: 28.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najveca lazovčina na svetu, u opisu napisao da kopacke nisu odlepljene, stigle mi skroz pocepane i kao nesto pokusavao da lepi, sledi prijava za to
Jako,jako smesno. Kopacke su kao sa slika,sve se lepo vidi. Koristio ih je na treningu ili utakmici,a onda mi je poceo da psuje u inbox,da vredja,da pise svakakve grozote,da preti smrcu. Nisam znao o cemu se radi,a kada mi je rekao,trazio sam slike. Kopacke su razvaljene bukvalno,sigurno mu nisu stigle takve od mene. Ja sam mu pertle poslao odvojeno,a na slici se vide uvucene pertle,a njegov izgovor za to je da je hteo da ih proba i da ih zalepi. Pa zasto bi ih probavao ako su vec,kako kaze,bile pocepane,zasto nije odmah poslao slike? Stvarno smesno,i nemam reci. Sada mi trenutno preti da ce da me nadje i da ce mi polomiti kosti. Jedna negativna kao ni jedna. :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.