Bojan

Kruševac

Član od: 04.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Strani originali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek ne bi trebalo da prodaje ploce jer se ne razume u to. Sta ocekivati za 300, 500 ili 700 dinara? Ocekivati da ako prodavac kaze da je nemacko izdanje, dobro ocuvano, i bude tako a ne da bude osrednje rtb izdanje! Drugo, da kupca koji ga je ispostovao oceni a ne da ceka ko zna sta. Ja nisam preprodavac, kupio sam ploce da ih slusam. Prvi put dajem negativnu ocenu jer ovako vise ne moze!
Ne razumem,evo dobio sam i pozitivne ocene za ploce,sto si uzimao kad si video cenu i sam kazes 300 500 ili 700 da ne mozes mnogo ocekivati?Sad posle mesec dana mi dajes ocenu,a rekao si ok sve je u redu....Ako sam pogresio izdanje,mogo si mi reci da zamenim ili bilo sta drugo,a sad posle mesec dana ovako,malo nizak udarac....nema veze ...

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Strani originali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

9 LP sam kupio od prodavca,1 LP je u opisanom stanju, sve ostalo apsolutno neispravno, jako su izgrebani, sve LP preskace, omoti su pocepani. Prodavac nikakva reklamcije ne prima. Budite oprezni.
Nije 9 nego 8,tacnije,stim da je Led Zeppelin koncertni,ti si po recima drugih preprodavac,sta si ocekivao sa ploce koje prodajem po 300 din?pa ja znam koliko se ploce krecu,ploce su solidno ocuvane,nisu Bogzna kao nove,ali mogu da se slusaju i ne preskacu,ali tebi je problem zato sto si preprodavac da zaradis na njima,da ih skuplje prodas,jer nece niko da da 1000 din za to.No dobro kako bilo.Prodao sam coveku u Nisu zadovoljan je,prodao sam tvom kolegi u Bg zadovoljan je,i hoce jos,samo ti nisi zadovoljan,a rekao sam ti i zasto.Inace u tvojim ocenama par musterija nije zadovoljno kvalitetom ploca koje im preprodajes,a stavis u opisu drugacije.....to sam video.Ali to je vec tvoj problem,problem preprodavaca.Druze ja prevarant nisam,zato i nudim da se dodje kod mene kuci i prvo vidi,ploca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.