Bojan

Kikinda

Član od: 22.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovanje, Decko mi se obratio povodom mog oglasa za iPhone 7 Plus i ponudio mi zamenu za S8 i 100€ doplate. Nasli smo se u kaficu gde smo to obavili i dobio je radnu garanciju na nas uredjaj od 7 radnih dana. Posle dva dana javio mi se sa obavestenjem da mu ponekad displej na mom uredjaju koci i dogovor je bio da cu mu zameniti, staviti novi displej i da kad se to bude resavalo, da mi donese novi usb type C kabl za S8 posto mi je prethodno u kaficu dao neispravan. Na sta je rekao da nije problem. Nasli smo se, zamenio sam mu displej, stavio novi i resio problem koji je trazio od mene kao sto sam i obecao, usb kabl nije poneo rekavsi da ce mi donese pre Uskra u Cetvrtak. Od tada mi se niti javlja na pozive niti odgovara na poruke. Jako neozbiljno i smesno, da ne moze posle svega da ispostuje dogovor za kabl od 20€. Neka smatra ovu ocenu kao jednu opomenu za buduce saradnje. Srdacan pozdrav, MD4S.
Pozdrav, Ja ovde nisam kriv, ali sta je tu je, ja sam za druga pisao sa mog profila i to se desilo, nisam kriv ja, ali ocena je na mestu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.