bojan

Kruševac

Član od: 15.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek poslao laptop koji je ispadao na pod, fali mu papučica na koju se oslanja i pritom se pravi blesav, izbrisao oglas, kontaktirao adminietratora, a rekao da nema ni tačkicu na sebi. ..
postovani dobili ste lap top u stanju kako je pisalo u oglasu, e sada ako ste zeleli nov lap top bez znaka koriscenja onda bi ste morali kupiti nov ali ne za 210e vec za 300-350, lap top je kod vas bio 4 dana, meni niko ne garantuje da nesto nije cackano ili menjano na njemu, vi meni lap top ja vama pare i onda ja da ga popravljam, neka hvala, bolje i negativna ocena nego da mi vratite ko zna sta!!! a lap top je maksimalno ocuvan bez vidljivih tragova koriscenja ni na tastaturi, ni na ekranu, ni na poklopcu lap topa a to sto ima ogrebotinicu odozdo sasvim je normalno posto je to lap top a ne kucni racunar....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.