Bojan

Pančevo

Član od: 21.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Pogresna informacija postavljena u oglas. Socket ploce je PLGA 775 a ne s775 LGA kao navedeno. Sto je dovelo do problema. Procesor se takodje masivno pregreva . Gospodin je kao navod njegov tvrdnji da je ispravno poslao video na kome NEMA temp test ! Box kuler temp je 95C i kad dostigne srusi sistem. Stavljen Veliki sa bakarnim cevima i kompmse drzi na 80-83C na IDLE. Sve u svemu NE Profesionalno!
Covek pokusava da negira ono sto je intel postavio da je to ploca s775 ,na koju je prvo postavio ne odgovarajuci procesor . jel kao je tvrdio sa procesorom koji sam ja poslao ploca se gasi za par sekundi .kada sam mu poslao intelov sajt sa o ploci i video snimak o ispravnosti (na kome ima temperaturni test sa box kulero) onda je promenio pricu .I reko da je to prevelika temperatura .Inace odma je pohrlio da da negativnu iako je bila opcija da vrati i vratice mu se pare .Ali sta da radim kada covek kupuje ono sto on hoce i zeli da tako bude ,iako je sve lepo naznaceno u oglasu.Koji je model ploce i normalno uslikano .E zbog ovakvih ne strucnik osoba izbegavam slanje

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je neispravnu graficku a tvrdio je da je ispravna i jos je nevidjeno drzak i bezobrazan! !! Probao sam je u dva kompa i u oba se posle ugradnje komp resetuje. Ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom! !!
Dobio ispravnu graficku ,za koju je prvo tvrdio da nema drajvere.Poslo sam mu drajvere i sistem na kojoj je ona radila,da bi mi onda rekao da resetuje kompijuter.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.