Bojan

Beograd | Rakovica

Član od: 17.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Zvučne kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije naveo da je kartica OEM i da ne radi sa oficijalnim Creative drajverima, u windowsu se prijavljuje kao HD audio i naravno radi ali to nije to što sam ja hteo da kupim, ne želi da vrati novac i zbog toga loša ocena.
Postovani nisam vam prodao neispravnu karticu, kod mene u racunaru radila davala zvuk i sve sto radi jedna kartica. A ti necu persirati si meni trazio karticu za koju prethodno proverio dali ti odgovara posto se toliko razumes u ovo. Hvala na negativnoj oceni.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujem apsolutno nikakvu saradnju sa članom, ugovorili smo zamenu, čak sam i prvi poslao paket oslanjajući se na veći broj ocena koje je imao. Član je jasno rekao da radi, ali da neko drugi sem njega može da preuzme paket, a tada sam ga i poslao, a kao dokaz sam poslao i broj za praćenje pošiljke i tražio od njega da, ako je u mogućnosti istog dana pošalje. Kada sam mu rekao da sam poslao paket (poruke preko vibera) rekao je, citiram "a sto posla sad neznam kad cu kuci da budem" iako je jasno rekao da neko drugi može preuzeti paket U periodu od 1-9.11 niko nije preuzeo paket koji je vraćen. Još jednom, ne bih preporučio nikakvu saradnju sa ovim članom. ..
Kao prvo dogovorili smo se da se cujemo u toku sledece nedelje pa da posaljemo,ti si poslao i tek onda poslao poruku da si poslao,znaci da me prvo ne pitas iskreno bas me briga za negativnu ocenu ko je saradjivao samnom zna da kad se dogovorimo to je to. A grafiku bi pre poklonio nego sto bi prodao tebi tako da hvala na negativnoj oceni

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Velika negativna ocena za korisnika. Culi smo se za zamenu, rekao da je sve ispravno. Medjutim nakon izgubljenog vremena i novaca oko zamene i testiranja, uvideo sam da je racunar koji mi je dao bio neispravan sto se tice grafike i maticne. Dobio je 100% ispravan laptop koji je koricen 2-3 godine bez ikakvog problema, a on je pokusavao zavlacenjem kako laptop izbacuje neke linije, zahtevao sam vise puta da mi pusti slike sa tim problemom, a on je to ignorisao. Tako da bih preporucio svima da izbegavaju saradnju sa ovim clanom! !!
kao prvo u oglasu je pisalo svaka proba kod mene kompjuter je do tada radio normaalno imao je sve potrebno za testiranje ali kupac nije hteo,transport autobusom od beograda do leskovca neznam kako se odvijao i adekvatno rukovanje uredjajem posle hladnog vremena napolju za clana svaka preporuka nemam reci ali smo ovo mogli da izbegnemo probom i hvala na negativnoj oceni druze
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.