Bojana

Beograd

Član od: 02.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stari i stilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za izbegavanje. .. Član je stavio oglas da prodaje ogledalo po ceni od 25 eura! Ja sam rekao da kupujem ogledalo i da može da mi ga pošalje! Tako je dogovoreno! Član mi nije poslao ogledalo, oglas je obrisao i piše da je ogledalo prodato! !!

Odeća | Ženska > Odeća za punije dame

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Roba porucena i rezervisana 04. februara, Danas je 14.02. Nakon punih 10 dana , i praznih obecanja - realizacije nema. Gubljenje vremena samo . Ne preporucujem saradnju!

Nameštaj > Dvosedi i trosedi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Samo cu postaviti linkove ka REALNOM stanju fotelje i objasniti negativnu ocenu ovom clanu time. Za te pare se ne prodaje fotelja kojoj je propao materijal i kojoj je potreban odmah novi tapacirung. Sunjder viri, na sedlanom delju je istanjen materijal tak oda se kroz koncice vidi sundjer. Vracena je vlasnici, nakon sto sam izmalteretirala brata i decka da je prvo dovezu tako beskorisnu sto nije nagaseno u opisu predmeta, a onda i vrate. Sreca u nesreci je da smo obe iz Beograda, pa nisam morala da placam duplu postarinu vec samo da bespotrebno bacim pare na gorivo, jer sa ovim smecem ne bih znala gde cu i sta cu.
Prvo su došli Vaši rođaci, videli fotelju i odneli. Niko Vam nije nesto uvalio, nego su bili Vas brat i tata, pogledali, platili i odneli fotelju. Onda se Vama nije dopala. Niti možete da kupite berzeru za 5000 dinara, niti druge da krivite. Lepo su pogledali fotelju u stanu i odneli. To što lično niste pogledali, pa Vam se nije posle svidela, to je druga prica. Zatim, Vam je bez problema vraćen novac, čim ste vratili fotelju. Savet za kupovinu, kada kupujete nešto, najbolje lično. I za realnu cenu, očekujte realan izgled. Nema berzere za 40 evra. Toliko od mene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.