Bojana

Kruševac

Član od: 07.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Audio kasete | Domaće

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

11. marta sam uplatio novac (3000 din+660 din za troškove dostave) i korisnik mi nije poslao kasete. Kada sam ga pitao za broj računa momentalno se javio i dao mi je račun, na koji sam uplatio novac. Kasnije se javljao na svaka 3 dana i prvo mu je izgovor bio da se tri dana provodio, a kasnije mi je rekao da se "učaurio". Od pre 9 dana se korisnik više ne javlja. Nekoliko puta mi je rekao da će mi odmah poslati kasete, što naravno nije učinio. Čak i u ovom trenutku bi mogao da reši problem, ili da mi vrati uplaćeni novac ili da pošalje kasete nekom službom koja sada vrši dostavu. Poslednji put kada smo razmenjivali poruke na Viberu, napisao sam mu da sad tek vidim da mi kasete neće ni poslati i napisao sam mu: "Svaka ti čast! " , on nije odgovorio. Nikada nisam nikome dao negativnu ocenu, ali sam kontaktirao KP administratore i poslao sam na uvid priznanicu o plaćenim kasetama koje nisam dobio, te su me oni savetovali da pre prijavljivanja prevare, korisniku prvo dam negativnu ocenu i možda ga tako odobrovoljim da mi ih ipak i pošalje.

Kolekcionarstvo > Kovani novac | Evropa

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Talir koji mi je poslao se ispostavilo da zapravo nije talir Marije Terezije već neka kopija koja u sebi ima oko 20% srebra umesto 83.3% koliko ima originalni talir Marije Terezije. Sve slike o detaljima originale i kopije sam mu poslao, ali pare neće da vrati a da mu ja vratim talir jer kaže da je potrošio i da ne zna kada će imati, tj neće da vrati. U pitanju je 1.900 din. Za kovanicu mi je rekao da vredi oko 20 eura, koliko i vredi original, ali mi je on zapravo prodao kovanicu koja je kopija i koja vredi oko 300-400 din a nigde u oglasu nije naznačio da se radi o kopiji. Čuvajte se ovog člana odnosno nemojte poslovati sa njim ukoliko ne možete uživo videti predmet jer vam pare neće biti vraćene ako nešto ne bude u redu.
Strasno sta covek nalupa sve, tastatura sve trpi, to sto je stojalo u oglasu i na slici to je i poslato , cena je bila dogovor sami ste ponudili koliko ste ponudili...molim lepo ,cao i dovidjenja.....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.