Bojana

Beograd | Zemun

Član od: 24.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve je bilo odlicno do preuzimanja kamere G1W. Kamera je data bez zastitne folije koja ide preko ekrana, i ono sto je najgore i zbog cega losa ocena stavjena je Micro SD kartica od 16gb iako sam ja platio 32gb. Kada sam se obratio prodavcu poceo je da prica price "kako on nema tih kartica(koja je bila u kameri)+ kako on ne zna odake ta kartica u kameri itd. .". Na kraju dopisivanja je poslao poruku da ja dodjem po pare i da mu vratim karticu a na moje pitanje "kada ce mu stici od 32gb i da samo zamenimo nije se vise javio". Evo posle 10-ak dana i ocenjujem jer sam se nadao da ce se javiti a posto nije ide i losa ocena ! !!
Nemam kingston 16gb klasu 10 i nikad nisam imao, da li je meni neko zamenio ili njemu nebitno je. Kamera je predata u orginalnom pakovanju nova, bez folije jer tako dolazi, neogrebana, nova novcijata u kutiji i testirana kao i sve sto prodajem. Ocena se svakako ne odnosi na funkcionalnost proizvoda. Rekao sam coveku da mi se javi kad bude bio u prolazu da mu vratim pare za karticu jer nemam 32gb trenutno i ne mogu da zamenim. I dalje je takva situacija, nemam i ne znam kada ce doci, pa je jedina varijta bila da vratim pare i zbog toga je bio dogovor da se javi kada je u prolazu i da mu vratim pare. Napominjem da sam ja rekao coveku da se javi, nisam znao da sam ja trebao njemu da se javim jer sam ja njemu trebao da vratim novac a on meni karticu. Meni su i dalje vrata otvorena da vratim kompletne pare ako treba, ali ne mogu da nabavim nesto sto nemam. Posto mi se Zoran trenutno ne javlja na mobilni molio bih ga da se javi da resimo ovo jer je ocigledno nesporazum u pitanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.