Bokan

Ćuprija

Član od: 10.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisao je robu cuvao sam mu patike 10 dana za zenu i to se pogadjao za njih i na kraju ih nije preuzeo sada mora da placam duplu postarinu. Ljudi nemojte slati ovom coveku robu samo prvo uplata na racun pa slanje. Ja ga zovem na mobilni koji mi je ostavio u podacima posiljke on se predstavlja kao sesta osoba , , Dragan Todorovic'' i pravi se suntav ne zna o cemu se radi. Jos jednom nemojte slati ovom coveku

Nameštaj > Cipelarnici i predsoblja

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dotični Mileta je rezervisao robu i tražio da je pošaljem deset dana kasnije jer nije kod kuće već u selu? Potom je poslao podatke osobe koja je paket odbila i ja sam platio dve poštarine. Usput je tražio da paket težak 4,7 kg pošaljem kao 1,5kg zbog poštarine, što naravno nisam učinio. Pozvana osoba iz kontakta negirala je vezu sa nalogom, mada mislim da je to on i da je odustao od kupovine ili je poštarina bila presudna. Inače komunikacija sa Miletom je bila samo preko Kp poruka. Sve u svemu mučna epizoda, Nalog za izbegavanje, jer Mileta možda i nije Mileta.
...Ni ti nisi ti nego proekcija i sve je Matrix oko tebe,,,osim ako nisi odraz u ogledalu,,,a možda ni taj odraz u ogledalu nedaje pravu sliku..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.