Boki 81

Beograd | Zemun

Član od: 06.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovog clana ZAOBIĆI. U prepisci sam ga pitao da li uz telefon daje i punjac, jer to nije pisalo u oglasu. Odgovorio je potvrdno. Telefon je stigao bez punjaca, a on se pravdao time da mi je spustio cenu za 500 dinara i kako nije znao da je meni rekao da ide punjac jer je prepisku izbrisao. On je ovim zapravo nesvesno priznao da sadrzaj oglasenog predmeta nije isti za sve, sto je samo po sebi pokvareno s njegove strane i jos jedan dokaz o kakvoj se osobi radi. Kada sam mu predlozio da mi posalje punjac, ili da mu vratim telefon uz negativnu ocenu, odgovorio je da nece da posalje jer nije deo dogovora i blokorao me. O svemu navedenom imam dokaz i obavesticu i KP ukoliko bude bilo potrebe.
Takodje mislim da tebe treba zaobici u sirokom luku, jer nisi ispostovao dogovor da se javis kad smo se dogovorili javljas se drugi dan i ne pominje da smo se dogovarali pre toga i trazis nizu cenu ne pominjuci nikakav punjac koji nije ni naveden u oglasu da ide sa telefonom. Kad si telefon preuzeo, pitas za punjac i pretis vracanjem i negativnom ocenom. Ja sam ispostovao dogovor kao i uvek nego je zalosto sto takvi sitnicari za neki mizeran izmisljen razlog i da jeste a nije vrednost dvesta din a pritom si im spustio cenu mogu da ti daju negativnu ocenu.

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin mi je prodao jaknu rekavsi da je nova, nikad obucena. Kada je jakna stigla na njoj su bili vidljivi tragovi nosenja. Na osnovu mog neprijatnog iskustva savetujem ljude da budu oprezni prilikom kupovine od ovog clana.
Jakna je samo oprana nova,nego je dugo stajala ,gospodja nije u pravu ona je mislila da za cenu od jedne polovne majice dobije novu jaknu iz radnje .Treba izbegavati saradnju sa ovakvim likovima koji bez opravdanja daju negativne ocene ljudima koji godinama ovde uspesno saradjuju sa Kp clanovima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.