Boki

Kraljevo

Član od: 19.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Blackberry

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj prodavac je u oglasu stavio da je telefon koji prodaje u PERFEKTNOM STANJU (imam slike oglasa) i na pitanje da li tel ima ogrebotine i ostecenja, napisao da nema i da je nosen u futroli i koriscen kao drugi telefon. Telfone slikaju iz uglova gde se ne vide nedostaci kao i u polimracnim prostorijama. Telefon ima jake ogrebotine, udarce od pada, polomljene zabice na kucstu i poklopcu koji ispada tako da telefon ne mozete da nosite bez futrole. Ko je zainteresovan poslacu mu slike oglasa i prepiske. Nije pristao na to da uzme tel odmah nazad.
miljan i zarko zigic, ili kako se vec zove su jedna ista osoba sa kojom nikada nisam imao nikakva posla osim razmenjenih par poruka, ima ko zna koliko profila vidi se da su obe ocene postavljene istoga dana zato svima neka je na usluzi moja ocena kao i komentar da ne dodju u istu situaciju da moraju da kontaktiraju administratora...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.