Boki

Smederevo

Član od: 26.03.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

E sad ovako. Pazite se ovog lika covek je preko telefona ulivao 100% poverenja dokle mi nije stigao tv. Koji sam kupio od njega! Kada sam kipio tv od njega oglas je odmah obrisao da nebih mogo da mu dam losu ocenu ali sada moram to da kazem. Prodao mi je tv koji je dva dana pre toga kupio i rekao da je tv super da sve na njemu radi da je gledao IPTV na njemu ali da su mu analogni kanali zakljucani i da ce to lako da se resi. I ja sam pao na to! ali kada je tv stigao mogao sam samo da ga koristim kao monitor za komp. Jer na njemu ne postoji ni tjuner ni prikljucak za antenu a ni IPTV NE MOZE DA RADI! Kada sam ga zvao da mu sve to kazem vise nije bilo nista od onog prodavca vec je ladno rekao da mi je on to sve rekao ida ga vise ne zovem . Cak je rekao i da ce da me tuzi ako ga uznemiravam! Da nebih dalje sirio pricu OTVORITI CETVORO OCI LJUDI. I PAZITE SE OVOG LIKA. A MU JE VEC TRECA NEGATIVNA OCENA! Naravno on ce i na ovo da nadje neki izgovor. Ali moje je da kazem za vase dobro
Nemam sta da trazim izgovor,nije mi jasno kako covek moze da bude toliko bezobrazan kao ovaj gospodin kome sam prodao lcd.Sve je lepo objasnjeno da tv moze da radi samo kao monitor preko hdmi kabla,i da je tako i koriscen,da na njemu ne radi nasi kanali jer je donesen iz Amerika i zakljucan je.Doticni gospodin je sam zvao ovlaseni servis u Nisu za Samsung i rekli su mu da tv moze da se otkljuca kod njih uz odredjenu sumu novca i njemu je to odgovaralo i kaze da mu se isplati ako mu jos malo spustim cenu i izasao sam mu u susret i spusti maksimalno cenu,platio o svom trosku postarinu jer mi je navodno rekao da kupuje tv za deciju sobu,ali tu je dokazao da pokvaren i lazov jer cim je preuzeo tv,naravno pre toga sve proverio na njemu i javio mi je da je sve ok,okacio oglas i cenio 20000 dinara,a prodat je 13500 dinara ispod svake cene i napisao u oglasu da je tv ekstra,kao nov.Da bi me uvece zvao i rekao da je tek tad probao tv i da ako nije problem da mi vrati jer mu ne odgovara da mu radi kao monitor,naravno tvrdim i garantujem da sam sve rekao o tv-u.Gospodine takvih kao sto ste vi ima na milion u ovoj drzavi,vi ste nasli nekog da minirati i dajete negativnu ocenu,a sami nemate ni jednu pozitivnu,ne stim se ja negativnih ocena jer moze svako sta hoce da napise i ako je to cista laz.Samo cu jos jednom reci da tvrdim i garantujem da sam sve rekao o tv-u i da sam svakom kupcu maksimalno izasao u susret sto pokazuje toliki broj pozitivnih ocena, a da su me svi ocenjivali bilo bi ih mnogo vise.A vi gospodine stidite se sto pricate neistinu u tim godinama,sram vas bilo.

Elektronika i komponente > Alarmni sistemi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je detektor koji ne radi!
Na primedbu nikole da detektor delimicno radi , a da nezna nemacki da procita upustvo o upotrebi , predlozio sam mu da mi isti vrati i da mu snosim troskove kao i vratim 1000 din .koliko kosta detektor.Trazio sam mu i kontakt telefon , posto smo komunicirali preko K.P.Nije mi dao . Kao da je sve to smisljeno radio da bi mi dao negativnu ocenu . Molim i administratora K.P. da sve ovo proveri .Uostalom zar bi za 1000din. rizikovao svih 42 poz. ocene.

Motocikli > Bicikli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je ishvalio biciklu prilikom prodaje, na ukayane neispravnosti rekao je da samo treba malo da se podese menjac i kocnice, a u stvari serviser je utvrdio potpunu neispravnost disk kocnice jer je ukoso postavljena felna (u odnosu na disk i sve trreba da se zameni)i procena je da popravka nece biti manja od pedeset evra. Prodavcu sam isplatio trazenu sumu, i kada sam mu ukazao na neispravnosti rekao mi je da sam bezobrazan i da ga vise ne interesujem. Posto sam telefonom trazio adresu da mu vratim bicikl, i u telefonskom imeniku nasao broj telefona i adresu i poslao mu preko KP da mi potvrdi, odmah potom je rekao da ce me prijaviti policiji i blokirao je komunikaciju preko KP. Svim buducim kupcima savetujem da izbegavaju ovog prodavca jer me je prevario, nekorektan je i neposten. U pregovorima i trgovini sa ovim prodavcem otvorite cetvore oci, slatkoreciv je kad hvali svoju robu a u stvari uvaljuje neispravne stvari. Ovde bih hteo da se ogradim u sledecem: biciklu mi je prodao Bane (valjda je on otac) a potpuni bezobrazluk iskazuje Bojan (pretpostavljam da je on Banetov sin). Molim administratore KP da ovakve prodavce onemoguce da se bave ovom vrstom prevare.
neca je samo jednu najbitniju stvar precutao , a to je da sam mu spustio cenu bajsa za 25e i dovezo mu je do bgd ,a to je jos 1500 din goriva, gde je zajedno sa sinom probo ipogledao i zadovoljan islatio dogovorenu cenu ,pokusavajuci i tu da me ucenjuje. sutradan me pozvo i trazio 50e da mu vratim , jer mu je majstor rekao da toliko kosta servis bajsa , sto sam odbio naravno.neco ,jeli tako.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.