Boky

Velika Plana

Član od: 06.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Kolica

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis proizvoda koji sam kupila nije odgovarao stvarnom stanju. Prodavac nije naveo ostecenja kolica koje sa kupila ( izbledelu boju, ogrebotine, izrez na gumi od rucke ). Nakon sto sam mu se obratila blokirao me je u prepisci. Neprofesionalizam i bezobrazluk na izuzetnom nivou. Na sve ovo kolica su mi stigla toliko aljkava da sam se zaprepastila, pri tom nisu dostavljena kurirsom sluzbom. Svaka cast gospodinu koji mi je dovezao kolica. Skrenula bih paznju svim buducim kupcima da ne saradjuju sa ovim clanom, jer ukoliko dodje do krizne situacije gospodin vas nece ispostovati. Sto se vidi i u jos jednoj negativnoj oceni koju je "zaradio".
Spustis cenu koja odgovara, organizujes transport, posaljes predmet sa slika koje na oglasu i ne valjas. Ako kupujete novo onda se ne javljajte na oglase polovne robe. Nema prevare niti bilo cega sto je navedeno i ako mojih 243 pozitine ocene nisu merilo postenja onda je ovo samo odraz osobe koja ne zna sta kupuje i za koji novac. Kolica su ispravna, koriscenja, nista nije slomljeno i funkiconalna a sada sto je dve ogrebotione ili boja manje vise je stvar estetike , ali sluze svrsti i sluzice vam u zdravlju da ih koristite. Vasa ocena nece mnogo poverenje mojih kupaca i prodavaca da poljulja, ali buducu pordavci vodite racuna kada joj saljete robu jer clan kupuje polovno a zamislja novo.

Lov i ribolov > Lov | Odeća i obuća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dimenzije prsluka nisu bile tacne, prodavac je prvo prihvatio da mu vatim prsluk, ali kad je trebalo da mi posalje adresu vise se nije javljao zao mi je ali nije ispao korektan a zna da je njegova krivica.
Postovana,prihvatio sam da vratite prsluk, imali ste moju adresu na mojoj posiljci, nisam se javljao jer sam bio u inostranstvu i nije moguce bilo da se javim. I sada sam raspolozen da mi vratite prsluk ali vi mene negativno oceniste.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.