Boky

Smederevo

Član od: 19.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisao telefon unapred tako sto sam na moju nesrecu dao 35e jer je iz mog grada, tada sam ga kao testirao par minuta ali nisam uocio manu sa kamerom, kada sam ga preuzeo posle 2 ipo nedelje i dao ostalih 9000, uocio sam problem i odmah pozvao lika. Medjutim on nije hteo da vrati sav novac vec samo tih 9000 tvrdeci da je ostalih 35e potrosio, kao nema u dzepu 35e. Pristao sam da uzme 1000 od tih 4000 za gorivo i zivce jer je dosao do moje ulice, ali nije hteo da prihvati, hteo sam i da sacekam malo vise da mi vrati tih 3000 da mu ne bih davao negativnu, ni to nije hteo. Dakle sam je trazio negativnu ocenu. Sta god da odgovori na ovu negativnu je laz, jer je ovo jedina istina. Izbegavajte ovog clana.
hvala na 4hiljada,a da si malo bolje gledo uocio bi da je staklo kamere bilo malo osteceno posto si ga gledo malo vise od par minuta,problem u servisu resen za 5minuta i 600dinara zamenom zadnjeg poklopca baterije i stakla kamere i kamera telefona sad bolje uocava predmete od tvog gledanja...ucenjivanjem sa negativnom ocenom da ti se novac vrati odma zato si i dobio takav odgovor a rekla sam ti lepo od prodaje telefona dobices deo novca a ti nisi hteo da cekas 20dana ko sto sam ja tebe cekala...kad ispravis ocenu dobices tvoj deo nazad...hvala kp timu na razumevanju...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.