Bora Djurdjevic

Beograd | Stari grad

Član od: 23.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Bora mi je prodao neispravan laptop tvrdeći da je sve ispravno, istog dana sam probao laptop i video da je neispravan sto sam mu odmah i javio. On mi je dao neke savete bezveze kako da ga opravim, odneo sam laptop u servis i rekli su mi da mu je hard los i matična ne valja zato se i gasi. Sve sam ovo predivno Bori i bio za dogovor da resimo sve normalnim putem što je on odbio. Ovaj član se bavi preprodajom komoova i nemoguće je da nije znao za kvar. Ne BiH preporučio saradnju sa ovim clanom
Sve što je ovaj gospodin mapisao je čista laž. Prvo nije hteo ga proba laptop pre kupovine ,već je tražio da mu isti snesem ispred zgrade, Lap top je bio potpuno ispranam osim ektana što sam napisao u oglasu. Javio se tek posle 10 dana,kao laptom povremeno obara sistem. Dao sam nekoliko saveta u najboljoj nameri. Laptop je bio star i cena je bila 5500 din. Ne znam sta je on se njim radio i da li je menjao delove ili instalirao neki štetan softver.Očigledno se radi o neozbiljnom i neodgovorno članu pa bih preporucio da ne sarađujete sa istim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.