Boris 064 47 47 771

Nova Pazova

Član od: 30.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U oglasu je pisalo, citiram: "Telefon je u odlicnom stanju, sve radi perfektno, minimalni tragovi koriscenja". Kontaktirao sam clana i preko KP i preko viber-a da pojasni minimalne tragove koriscenja, kaze da je jedini trag koriscenja jedna tackica na lajsni. Na viber salje slike uredjaja loseg kvaliteta, navodno nema bolji telefon da uslika lepse (mada vidim da je okacio novi oglas za ocuvan telefon sa perfektnim slikama). : ) Narucim telefon. Stize telefon u ocajnom fizickom stanju, ledja iscukana i izgrebana od padova, gornja leva i donja leva strana lajsne takodje. Pozivam clana, odgovara kako nije primetio da su ledja iscukana (sto je fizicki prosto nemoguce ne primetiti), da sam dobio telefon "za male pare" i da nema vracanja novca. Jos kaze da stavim telefon u masku, da se ogrebotine ne vide. Nakon mog kratkog ubedjivanja da bih ipak da vratim telefon izmislja pricu kako trenutno nije u zemlji i da mogu vratiti telefon tek za nedelju dana. Isto tako ce sada verovatno izmisljati neko opravdanje da spere ovu negatuvnu ocenu, ne verujte mu ni rec. Imam dokaze u svim prepiskama. Rasirite 4 oka kada trgujete sa ovim clanom i trazite slike dobrog kvaliteta.
Potpuno bez ikakvog razloga negativna ocena ali sta da se radi kad ima svakakvih ljudi ovde,sve sam uradio po dogovoru slikao 20slika mozda i vise u tom momentu sam imao s3 sa malo slabijom kamerom,uzimam od drugara da probam bolje da slikam,clan sve vidi na fotografijama ja jedino da sam uzeo neku profesionalnu kameru za njega da pokusam da uslikam nesto sto on ne vidi,a na oglasu sam napisao ne jedna tacka na lajsni nego ima poneku mikro tacku na lajsni a on sto ne cita i ne razume ja tu ne mogu nista,a opet i pored svega ja cu mu vratiti pare kad se vratim to sam mu i rekao jer sam na moru trenutno,tako da stvarno je zalosno kako covek moze da dobije negativnu ocenu i pored tolikog zalaganja da musterija bude zadovoljna al opet kazem meni je savest cista ja ne znam sta sam trebao da radim,uredno sam se javio i rekao ako nije zadovoljan neja vrati kad dodjem i dalje ostajem pri tom stavi,posalji druze telefon nazad u cetvrtak i to je to,pare dobijas nazad a ja cu ga prodati i po vecoj ceni znam sigurno tako da nijedan jedini razlog ne postoji za ovu negativnu ocenu jer sam uvazio zalbu musterije koja je potpuno neopravdana ali ja sam je uvazio,tako da sve je receno i molim administratore sajta da reaguju i uklone ovu glupost koju je doticni clan napravio jer onda sve gubi smisao,kad bi se dobijale negativne ocene i za uvazavanje reklamacija onda se postavlja pitanje sta mi radimo ovde,pozdrav za sve i za tebe druze,sve najbolje i javi se kad ga posaljes nazad,pozdrav...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.