Boris Petrovic

Zrenjanin

Član od: 03.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Procesor iz ovog oglasa kaže nema, prodao ga je odavno. A oglas stoji. Udica? Ponudio mi je nešto slabiji q8200 za zamenu za moju grafičku karticu hd 4650 1Gb. Kartica je potpuno ispravna, korišćena bez greške, bez mane, skinuta sa računara u radu, proverena još jedanput. Poslao sam mu, ja sam platio poštarinu. Čim mu je stigla odmah je tražio da ga pozitivno ocenim što sam odbio. Potom je rekao da kartica ne valja, testirao je na više računara i neće da radi, kaže poslao sam mu neispravnu karticu. Niz mana je nalazio. .. .. ja znam da je ispravna, sigurno, 100%, neću da se raspravljam, u redu, ne odgovara mu, insistiram da mi je vrati. Mada nekorektno je da me to ubeđuje, jednostavno ako mu ne odgovara neće biti zamene, neka je vrati. I tu počinje zavlačenje. Kaže poslao je post ekspresom, kartica ne stiže. Tražim broj pošiljke, pitam za detalje. .. .ne odgovara, nema ga. A ja sam ostao bez kartice, čini mi se smišljeno. Nekorektno!
Ja clana jos nisam ocenio u nadi da ce administracija da ponisti ovu negatuvnu. Dogovorili smo zamenu, procesor za njegovu graficku karticu. Poslao mi je navodno ispravnu graficku, uslikao i poslao slike na viber. Nisam obratio paznju, ali na slikama koje je poslao na grafickoj nema srafova koje drze kuler. Graficka je stigla, naravno neispravna i dogovorili smo se da mu vratim. Zvao sam city expres pokupili su paket i paket je vracen. Medjuzim imali su problem oko njegovih podataka jer covek zivi u nekom naselju koje njima nije poznato tako da sam juce otisao da ispravimo gresu. Paket bi trebao da je danas kod njega. U pravu je covek da nisam imao procesor q9300 pa sam mu ponudio q8200 ili q8300 a on mi je u zameni ponudio graficku koja je nazalost ne ispravna i bez srafova. Imam slike kao dokaz i njegove i moje. Tako da ova ocena mora da se ponisti, jer mu je paket vracen i ja sam platio postarinu da ne bude covek u minusu.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nevidjen bezobrazluk! Najpre me ubedjuje da je SATA RAID PCI-x kartica kompatibilna sa z97 matičnom, sa standardnim PCI slotom, pominje apdejt biosa i naravno lažno obećanje da ćemo lako rešiti oko povraćaja, ako budem imao problema. Što dalje od ovakvih prodavca, poput ovoga ! !!
molim administratora da ukloni ovu negativnu ocenu. covek se 5 dana moli dal da uzme ili ne, ja sam karticu testirao, e sad sto kartica ne podrzava windows 10 ja nisam kriv ja sam je testirao na win XP i kod mene rade 3 kartice na obicnom PCI slotu. naknadno sam clanu hteo da posaljem graficku, a on me je zvao i pretio da ce doci kod mene kuci...da ne duzim pricu. rekao sam mu samo izvoli i dodji izaberi graficku u vrednosti te kartice. medjutim dobio sam negativnu pre nego sto sam mu i poslao graficku...tako da nece dobiti graficku. ne razumem ljude koji kupuju nesto u sta nisu upuceni.

Muzika i instrumenti > Klavijature | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja sam narucio memorije za korg triton le poslao sam mu paree cekam mesec dana nema memorije
kao sto su onaj voz sa nasom delegacijom vratili sa granice kosova, vracali su i posiljke koje se salju na kosovo. poslao mi je covek pare to svakako stoji mislim da je bilo 20e u pitanju. stojim iza toga da mu posaljem memorije za klavijaturu , ali moramo naci nacina kako da saljemo na kosovo pakete. 2 puta sam slao 2 puta su vraceni paketi i ja sam placao postarinu za to. nije problem poslacu memorije bez ikakve provizije. samo ukoliko uklonite negativnu ocenu.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena negativna jer mi je poslao oštećenu ploču (polomljeno kolo) i sa zaključanim biosom tako da je nemoguće uraditi podizanje sistema a otključavanje ovoga nije moguće (fotografije mogu postaviti). Na pitanje kako da razrešimo ovu situaciju odgovorio mi je "šta hoćete dobili ste jeftino ploču" Šta ja sa njom da radim nije bitno. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom.
nije istina nista sto si naveo evo poruka pa nek svako vidi: 1.rasturao sam laptop ceo zbog njega koji je radio i ima sistem na sebi samo je displey pukao. 2.upola cene sam mu je dao. 3.otkud sam ja mogao da znam sta kako izgleda ploca kad je izvadim iz laptopa 4.ploca je radila dok ovaj lik nije glumio majstora i zamenio taj deo gde su zavojnice i naravno ploca vise nije radila 5.pitao sam ga za predlog sta da uradimo misleci da mi vrati plocu u prvobitnom stanju nisam dobio odgovor ali sam dobio negativnu. evo i poruka: Bole Odgovori Naravno oštećenu i sa zaključanim biosom na kojoj je nemoguće odraditi podizanje sistema jer direktno čita hdd a ne cd ili usb. U redu je neću ja se osiromašiti za 1500din + poštarina a vama neka služi na čast. 03.06.2016 11:22h Boris Petrovic a i dobio si plocu za duplo jeftinije nego sto sam naveo cenu. Pročitano 03.06.2016 11:22h Boris Petrovic druze ja sam zbog tebe rasturao laptop. kad sam ga rasturio ponovo sam probao plocu i normalno je palila. nije mi namera da ikog zeznem. i sam znas da je palila i radila. imam i ostale delove od njega. jedino nemam display. nisam mogao da znam da je taj deo malo napukao. a koliko vidim tu su neke zavojnice tako da ta plastika ne menje nista u radu ploce. nisi trebao da diras to. predlozi ti nesto... Pročitano 03.06.2016 09:27h Bole Odgovori Šta predlažete za razrešenje nastalog problema? 02.06.2016 21:40h Bole Odgovori Prvih par puta da, i dovidjenja. Zamenih sa stare ploče koja mi crkla ovo kolo ali ništa... 02.06.2016 21:37h Boris Petrovic dali ona pali? Pročitano 02.06.2016 20:59h Bole Odgovori Nisi?, a šta je ovo https://www.kupujemprodajem.com/ploca-34148870-oglas.htm ovo nisu poštari polomili 02.06.2016 20:51h Boris Petrovic nisam ja imao nikakvih problema sa ulaskom u bios i te zajebancije... Pročitano 02.06.2016 20:51h Boris Petrovic kako zakljucan bios? Pročitano 02.06.2016 15:12h Bole Odgovori Pa druže, kažeš "malo je to para" ali ne kažeš da je bios ploče zaključan, drugo, ne kažeš da je kolo pored konektora za displej polomljeno.... ne, to se prećuti ali hajde poslaću ti, kao učinio si mi. Pa uredu. Takva i ocena će biti. Pozdrav 01.06.2016 16:12h Boris Petrovic pozdrav druze Pročitano 01.06.2016 14:45h Bole Odgovori Hvala. Pozdrav 01.06.2016 14:43h Boris Petrovic poslato danas stize sutra Pročitano 01.06.2016 14:38h Bole Odgovori Druže, da li ste mi poslali ploču? 30.05.2016 22:59h Bole Odgovori Ako mozete post expresom sa naznakom za isporuku do 19h

Audio > Apple iPod | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

totalna neozbiljnost. poslao mi prljav mastan punjac koji nije orginal a rekao da jeste a jos i neradi. .. zovem ga saljem poruke da vrati novac, izbegava saradnju i komunikacuju. .. nepreporucujem gazasaradnju itrgovinu
momak mi je dao negativnu za 250din poslat mu je paket sa pogresnim kablom, u pitanju je apple original punjac ali je greskom poslat pogresan usb kabal. covek nije mogao da saceka 3 dana da dodjem kuci iz pozarevca i da mu donesem za zrenjanin. mene bi put kostao 1000din od zitista do zrenjanina i nazad, i na kraju je pristao da saceka ali mi je dao negativnu. tako da kabal nije ni dobio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.