Boris

Kikinda

Član od: 26.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije poslao dogovoreni paket , danima zavlacio da ce da posalje, da bi na kraju izgovorima odlucio da ne posalje uopste . .. .komunikacija i ispostovanost dogovora nula
Boze sacuvaj,decko je hteo da kupi 6igrica od celog kompleta,i ja sam na nagovor deteta odustao od prodaje. Lepo sam mu se izvinuo i rekao da odustajem ipak od prodaje, nisam ga zavlacio samo mu nisam odgovorio ovde na poruku koju je poslao 3dana pre nego sto sam mu to rekao. Potpuna nebuloza ova ocena.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon opisan sasvim drugacije receno da pali i ulazi u download mode sto znaci da je bootloop i da je stabilan tu, ali kada mi je stigao mrtav je bio, ne reaguje uopste ni na punjac. Rekao da ce vratiti novac vise se ne javlja.
Telefon je bio u servisu i tamo su rekli da je bootloop u pitanju,tako sam i opisao telefon. Medjutim telefon je stajao 3-4 dana u posti dok ga nije podigao i nakon toga mi se javio sa pricom da nije to sto je on ocekivao. Verovatno je mislio da je neki mali kvar u pitanju pa se razocarao kad je video da nije tako.

TV i Video > DVD plejeri/rikorderi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat neispravan uredjaj. Iako je obećao da će kompenzovati to nije uradio ni posle 10 dana. Žao mi je ali drugog izbora nisam imao
Uredjaj je bio istestiran i bio je ispravan..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.