Boris

Smederevo

Član od: 16.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Bojleri za kupatilo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je svesno prodao ne ispravan bojler zato I nije hteo da saceka jedan jedini Dan da samo probamo da li je sve u redu pa ako nije da mi vrati novac kao sto svi ovde rade. Kada Sam mu rekao da ne radi I da je strucno postavljen, poceo je da krivi pritisak vode, struju, majstora, sve. .. Onda mi je preporucio majstora koji to uspesno popravlja koji mi je rekao da je bojler popravljan I pokusan da bude nabudzen ali bez uspesno I da nema sanse da Bude popravljan. A onda mi je rekao da uvek mogu da ga uvalim preko kpa I vratim pare! ! Radi se o 7000din ! !! Kaze, on kao radi sa lap topovima I strucan je. .. . To se vidi iz prilozenog. Bezite od ovog coveka! !
Čovek koji ne ume recenicu gramaticki tacnu da sastavi, niti tekst koji uopste moze neko da razume i koji nema nijednu ocenu, od juce je clan i misli da se tako posluje na Kp, ocenjuje mene negativno, jer ne zelim da vratim bojler koji je ugradjen i odmah raskupusan od strane tih " stručnih" prijatelja koji hoce da vide sta ima unutra kako radi klin, membrana itd. Naravno sva obelezavanja i stelovanja srafova, zastitu od otvaranja ostete pritom, i navodno nakon toga zeli da vrati uredjaj. Ja se izvinjavam ali otvaran i cackan uredjaj ne mogu da vratim, i to se tako ne radi. Gospodin je ocigledno nov na Kp, i hvala Bogu jedinstven slucaj kod mene. Ovakvim ljudima ne treba prodati nista jer samo stetu na Kp naprave.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.