Boris

Novi Sad

Član od: 25.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navukao me da ceo dan izgubim zbog njegove neozbiljnosti, katastrofa. Narucio napajanje, pa kad sam ga poslao, pise da je otisao i kupio novo. Zasluzena negativna.
Doslo je do nesporazuma jer ja sam trebao da putujem a hitno sam morao klincu da sredim napajanje.Kada mi je javio za guzvu na putevima poslao sam mu preko kp poruku da li ce uspeti sutra da posalje i nisam dobio odgovor.Ujutru sam ustao ranije i cekao da odgovori,i kasnije sam lepo otisao u prodavnici i kupio.E posle se on javio oko 12h i rekao da je poslao.Meni je zaista bilo krivo,jer covek se izmaltretirao ali nije mi javio na vreme da ce ga poslati,a ja sam cekao i zaista sam napomenuo da prekosutra putujem i da mi je hitno.Imam poruke na kp o tome.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

kao prvo covek mi je poslao telefon bex umesto aksom nije dao bexsu broj koji sam mu dao nije posalo racun od baterije on kaze da je baterija nova u oglasu pa kaze u sms da je stara 2 meseca a kad sam je dobio i isprobao na drugi telefon praznii se vise nego ova od 2 godine koju imam telefon sam nosio u servis i kazu da je cini mi se pukla memorije i da vredi 500 ne sumnjam da je to prodavac znao i nije spomenuo zato dajem negativnu ocenu
Ako je baterija stara 2 meseca jer je to staro?Lepo sam rekao da cu za racun da vidim da li ima posto nisam ja kupio bateriju,znaci nisam rekao poslacu racun nego videcu da li ima,procitajte malo bolje prepisku.Oglas sam obrisao ali vi iz ko pogledajte da li sam rekao da je telefon ispravannili tamo lepo stoji da je neispravan,a meni je receno da je softverski ali da ne mogu da rese.U oglas pise mobilni sa 2 maske i tako sam i poslao .Preko Beksa posto oni dolaze u selo na vreme.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.