Borislav Sljivovac

Vrbas

Član od: 01.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bench na slici izgleda potpun. Dobijem bench bez glavne sipke bez koje ne moze ni ravni, ni kosi da se radi, klupa bez nje pada skroz na zemlju I neupotrebljiva je. Od pocetka lik se ponasa cudno, tu nesto kao komunikativan je 'batice, ovo - ono' rekoh ima svakakvih, ustvari mislio kao da bude pozitivan pa kao zagubila se sipka u prevozu, nikom nista. Salje mi slike na kojima je sipka ima a jasno se vidi da su to slike od kad su njemu poslali. Dosla mi je samo sipka za tegove sa bucicama, a od sipke za podesavanje ni traga ni glasa. Znam kako je sve doslo, dobro upakovano tako da su price o zagubljenju trece I GLAVNE sipke smesne. Izbegavajte ovog korisnika jer kad moze nekog za 9000 dinara da prevesla sta ce biti sa vama? Bezite sa njegovog kp profila.
Gospodin je dobio tegove u iznosu od 69 kg, celu konstrukciju benca, + bucice, + sipku za glavne tegove + sipku koja podesava kosinu benca. Negde je nastao problem da kaze da je sve stiglo upakovano ali fali ta sipka. Lepo mu je receno u opisu detaljan opis isporuke, sve je stiglo kako treba. Cak imam i slike pakovanja. Dal stvarno data cev nije stigla greskom kurirske sluzbe ili jeste ne znam, znam samo da je covek pokusavao da iznudi odredjenu svotu novca nazad i bio jako ne kulturan. A sto se tice dela "batice ovo ono" je ne istinito, cak sta vise posedujem prepisku poruka sa ovim clanom koja govori sasvim suprotno. Gospodin se ponasa kao da sam mu poslao 69 kg cigla. Takodje tu su bile i razne pretnje od ovog clana. A sto se tice sipke koja fali, bila je upakovana uz ostale cevi i sve zajedno umotano. Cak i da je ispala, morao bi se paket raspakovati, a sam je potvrdio da se nije raspakovalo. Jako los za komunikaciju i ne ljubazan. A posebno deo gde je iznudjivao novac je u visini od 5000 dinara je posebno bezobrazan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.