Borivoj

Bečej

Član od: 01.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Smart TV box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek laze dve nedelje. Rekao je da mu je vracen paket jednom. Rekao sam mu da posalje posle aksom. Jer kod mene dolazi aks svaki dan i nemoguce je ds vrati paket opet. A i prvi put mi je bilo sumnjivo. .. Jer nije poslao ni prvi put samo tvrdi da je vraceno. .. . Vidim da je i prethodno imao taj problem navodno vracanja. .. .. A nije ni poslao. Negativna ide jer je neodgovoran prodavac i stvarno bezobrazno. Cekam dve nedelje za nesto sto mi je potrebno. .. .. . Nije lepo da laze. Da je rekao e ne mogu ove nedelje da posaljem nisam kuci poslacu sledece nedelje ne bi bio nikakav problem za bilo kakav dogovor. Ovako ide negativna i vise ne zelim da kupim njegov artikal pa i dzabe da mi da. Zbog bezobrazluka i lazi. .. ..

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klupu sam narucio pre dve nedelje i nije mi stigla, prodavac se pravda kako mu vracaju jer je pogresna adresa. Prvi put sam to precutao jer je rekao saljem ti opet neka greska u sistemu. .. treci put mi kaze koji je tvoj grad? ! Tada sam video da me je zavlacio i nije poslao uopste. Pitao sam ga da li ima otpremnicu koju mu je kuriska sluzba dala rekao je ima, ali da nije kuci pa ce sutra da mi pokaze , sto naravno nije. Hteo sam da vidim tu otpremnicu zbog provere podataka, ali naravno da nije bio problem u tome jer otpremnica ne postoji jer paket nije ni poslat. U medjuvremenu sam porucio i druge stvari i ta ista sluzba mi je sve najnormalnije donosila. Nisam hteo pisati negativnu ali mi je na poslednju poruku preko vibera napisao da je prodao klupu, cist bezobrazluk! Zaobilazite ovog clana.
Decko ocito ne zna sta prica. Klupu sam mu slao 3x i 3x je dobijao nazad i u minusu sam preko 2000din. Zaobilazite njega kao kupca a ne mene.

Kompjuteri | Desktop > Gejmerska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

VOLAN SAM REZERVISAO I OCEKIVAO PAKET DANIMA , OD PRODAVCA SAM DOBIO PORUKU DA JE KAO DOSAO NEKI RODJAK I DAO MU 400 DIN VISE NEGO JA I DAO MI JE POSLOVICU ' KO PRE DEVOJCI NJEGOVA DEVOJKA '. PRVO NISMO NA PIJACI DA MI TAKO PISES DRUGO NE MOZES NESTO REZERVISATI I OBECATI DA CES POSLATI A DA NA KRAJU TAKO NE URADIS , DEFINITIVNO SI PROMASIO SAJT ! MOLIO BI SVE KUPCE DA SE KLONE OVOG CLANA JER CE VEROVATNO KAO I JA DOBITI NEKU POSLOVICU I OCEKIVATI PAKET 10 DANA . SVAKA CAST OBOGATIO SI SE !
Culi smo se tik pred novu godinu u nasem mestu posta ne radi za praznike. Ja nisam trgovac prodavao sam svoju opremu koju sam platio duplo i vise od onoga sto sam trazio, nudio si jos manje od trazene cene, dan kada sam pakovao robu kontaktirao me je covek i rekao da ce licno doci po opremu. Naravno da mi je u interesu da prodam za vece pare jer kao sto kazem ne preprodajem polovnu robu nego prodajem licne stvari uglavnom duplo vise placene. Nepravedno si dao negativnu jer nisi imao nikakvih troskova, da si dosao po to licno taj dan i da si pristao na trazenu cenu bez cenkanja verovatno bi imao prednost u odnosu na druge. Ni ti meni ne bi prodao nesto svoje jeftinije ako ti neko daje vise. Javljeno ti je da imam boljeg kupca a ti odma negativnu kako nisi ponudio bolju cenu, ovde pises kako ti 400din nista ne znaci sto se onda cenkas? Ja prodajem ispravne uglavnom licne stvari, trazim fer cenu, naravno da prednost imaju oni koji daju vise. I nemoj vise zvati na licne telefone i pretiti!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.