Borivoje

Beograd

Član od: 03.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre svega u oglasu stoji 128gb, a telefon je od 64gb, oglasen kao telefon bez mana, u savrsenom stanju i besprekornim radom. Nakon inicijalnog kontakta i potvrde svega gore navedenog (savrseno stanje i rad), vidjam se sa prodavcem uzivo. Donesen mi je telefon sa 10% baterije i Dark Theme, kako se ne bi na beloj pozadini videlo dal ima burn-in na ekranu. Isproveravao sam osnovne stvari pri cemu se telefon ugasio, a ja odlucujem da kupim jer su osnovne stvari radile, obzirom da mi je identican telefon ukraden 2 dana pre toga, znam da trebam proveriti kameru, zvucnik, mikrofon i mrezni status. Nakon dolaska kuci, stavljanja na punjac, resetovanja, a onda i otkrica "duhova" na ekranu, u roku pola sata od kupovine kontaktirao sam prodavca, da ili vrati novac a ja njemu telefon jer nije kao sto je oglasen niti u pomenutom stanju (nije saobrazan) ili da snosi troskove od 30€ za resavanje burn-in problema koliko isti iznose u servisu. Dogovorili da ce jedno od pomenutog biti uradjeno za 2 dana jer je nekim cudom uspeo potrositi sav novac koji sam mu dao nakon pola sata. Posle 2 dana se ne javlja, a nakon 3 dana ga kontaktiram i govori mi se sledece: "cujemo se sutra da vidim u kakvom sam raspolozenju te sta cu odluciti", pri cemu repliciram da me ne zanima raspolozenje vec posten dogovor koji imamo. Sve se zavrsava ismevanjem kupovine od strane prodavca, kako sam ispao glup sto ne gledam i naravno bez dogovora. Komunikacija je jako otezana jer je to osoba koja ima problem sa sluhom. Perfidno ponasanje tokom prodaje, a neposteno nakon iste, vodite dobro racuna ako trgujete sa ovim clanom, jer ocigledno pozitivne ocene ne znace nista, te i dobro proverite robu jer naknadnih reklamacija nema!
Druze ..na ulici su kupio telefon nakon pola sata provere ja sam ti kriv ?ja samo zeleo da vam izadjem u sustret da budemo zadovoljni ..medjutim vase poruke se svodi na pretnje ..zao mi je sto si istekao los utisak samnom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.