boro avramovic

Beograd | Novi Bg.

Član od: 03.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek rezervisao telefone jos dobio po najnizoj mogucoj ceni i nema ga kao 15dana da dodje kao iz Australije da dolazi, ja odbio 3kupca negativna kao vrata na lazove sam alergican.
E svasta , cuj rezervisao, pa covece , jesam li ja tebi u prepisci rekao da sam u R.Srpskoj i da mi se nesto iskomplikovalo da moram produziti boravak i da prodas telefone ako ti naidje musterija i covece dragi u zivotu ima bitnijih stvari od nekih tamo telefona i da nekad treba pretpostaviti da mozda nesto nije u redu a ne potrcati odmah i lupiti negativnu bez ikakvog razloga jer nismo ama bas nista ni trgovali da bi ti davao negativnu ocenu. Sutra sam trebao nazad i planirao ti se javiti da ih uzmem , ali sada posle ovakve poruke ne bi ih uzeo ni dzaba da mi das ,a ti nekoga nazivati lazovom neznam samo odakle ti pravo na to . 3 puta vise pozitvinih ocena/trgovina i minimum jos bar dva puta toliko trgovina van kupujemprodajem koje ljudi nisu ocenjivali i ti ces nekog nazivat lazovom, cist bezobrazluk.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupjeen je iphone 7 plus preko vas, nije proslo ned dana tel je pceo da neradi kako treba da neradi zvucnik pa kasnije da se brzo prazni rekao da ce resiti to i posle toga se nejavlja tj br je nedostupan a dan pre toga resicemo problem!
Decku je vracen novac, nesporazum resen, trebalo je samo malo strpljenja i sacekati jer nisan bio u Srbiji a ne odmah negativna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.