Bosch Parts

Beograd

Član od: 10.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Punjači i baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Punjač izgleda kao originalni, ali pošto imam i originalni, uporedio sam. Umesto super fast, telefon daje poruku fast charging, uz često prekidanje u napajanju. Na najmanje pomeranje, prekida se punjenje. Predloženo mi je vraćanje uz povrat novca. Kad sam rekao da nemam kutiju (ko čuva kutije), a posebno što je ona koja je došla već bila stara, odn. nagnječena, izostala je dalja komunikacija. Vidim da ima mnogo pozitivnih iskustava, moje nije bilo takvo.
Mister Veljko, koji je kupio punjac pre nesto vise od mesec dana (predpostavljam da ga je i koristio u tom periodu) se javlja posle mesec dana da reklamira punjac da ne radi i da je dobio kako kaze "falsifikat" punjac. Sto nam dalje govori da Veljko tokom tih mesec dana nije primetio razliku izmedju svog originalnog i kupljenog punjaca ali ga je ipak koristio sve dok se verovatno kablic punjaca nije pokvario/prestao da daje kontakt. Onda tek opaza da to nije original vec "falsifikat" i javlja se da reklamira isti. Nazalost, ko ne cuva kutiju od kupljenog artikla tesko da igde ista moze da vrati pa i kod nas. No, i to bi nekako resili, verovatno na moju stetu ali nema veze, da je Veljko to i zeleo i upitao nas sta se desava sa reklamacijom. Coveka to verovatno nije zanimalo, zanemario je kupljeni punjac i reklamaciju i dao nam ocenu kakvu je dao. Sve najbolje za mister Veljka.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Nokia | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

maska nije AAA kvaliteta i ne uklapa se
Maska jeste AAA kvaliteta,to sto se ne uklapa to je vrlo moguce da je problem do Vaseg telefona! Vi ste prvi koji se pozalio na kvalitet AAA maski koje prodajem i iz sledeceg texta dajem sebi za pravo da posumnjam da je u ovom slucaju u pitanju cista ljudska zloba! Ovako, Vi ste od samog pocetka naseg kontaktiranja krenuli da se cenkate za 100 200 dinara kao da smo na pijaci,pa da ja Vama dostavim paket na kucnu adresu itd,itd,tj. bili ste veoma komunikativni i uporni kako bih Vam spustio cenu!, sto sam i uradio!!,da bi posle prijema paketa ODMAH dali negativnu ocenu a pritom me niste kontaktirali da me pitate da li maska moze da se vrati!!?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.