Boško Luka

Novi Sad

Član od: 04.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupim uredno telefon, platim nesto i unapred zbog poverenja da bi mi poslala telefon gospodja i odmah pri uzimanju telefona vidim problem Oslabila elektronika, tj kvar na displeju, takozvani duhovi i pokazuje bukvalno jos jedan ekran sa svim ikonama iza osnovnog i to u nekoj braon boji, tako da I na kameri pokazuje tu neku boju braon, ne moze da se slika! Ja doticnoj gospodji objasnim o cemu se radi i dogovorimo se da vratim telefon a ona meni novac i kaze nema problema i ja da bih izasao u susret platim postarinu pri slanju iako nisam morao jer sam ja ostecen! Gospodja ne preuzme telefon i jos me blokira na Kp cim sam poslao telefon i nece vise da se javi! Mogla je reci bar da nema pare sad da vrati, sacekao bih ali negativna ide zbog bezobrazluka i nepostovanja dogovora! Sve mogu dokumentovati porukama.
Gospodinu je telefon poslat u ispravnom stanju, kao i sto je navedeno u oglasu. ja sam prvi vlasnik, telefon nikad nije bio servisiran ili bilo sta slicno. Bez ikakvih duhova i slicnih gluposti, pre slanja telefona lepo sam ponudila da mu posaljem jos dodatno slike i video zapis da vidi telefon da ne bi doslo do zabune, on je odbio. Ja sam mu poslala telefon 18tog on se javlja posle nekog vremena sa pricom kako telefon ima neke ikone iza ekrana. Trazila sam da mi posalje video snimak na viber da bi se uverila jer par dana ranije nije imao nista i odlično poznajem telefon koji sam koristila. Gospodin mi je poslao par slika na kojim se ne vidi nista i uporno mi ukazuje na neke ikone. Blokiran iz razloga jer mi je ceo dan pisao u vezi telefona koji je prodat uredno. Mogao je isti dan po prijemu paketa da mi se javi, ako je tako kao sto tvrdi. A ne posle par dana. Molila bih administratore da uklone ovu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.