Boško & sin

Zrenjanin

Član od: 06.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Dvogledi, durbini i teleskopi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dosao sam do adrese u dogovoreno vreme, da preuzmem paket, ali se prodavac nije pojavio. Slao sam mu poruke, ali nije odgovarao, iako ih je procitao. Krajnje neprofesionalno.
Splet nesrećnih okolnosti. Izašao sam na kratko iz sobe, a nisam zatvorio korespodenciju na KP, pošto sam prethodno ostavio kupcu svoju adresu. Kako je linija bila otvorena, poruke su se same otvarale kako su pristigle a nije imao ko da ih pročita. Posle nekoliko takvih poruka na KP kupca je dao negativnu i vratio se svojoj kući. Kontaktira sam ga odmah telefonom kad sam video šta se desilo, dogovorili smo da mu ja odnesem predmet, obavili trgovinu obojica zadovoljni, ali šta sad sa negativnom ocenom. Zato ljudi, stari nauk: Nikad ne trgujte na Bozic! Jedite supe i sarme, uživajte u pečenju, i vinu, igrajte se sa decom ili unucadima. Volite suprugu, radite sve to sto je dozvoljeno, samo nemojte molim Vas trgovati. Iskreno Vas Bole.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.