bosko

Niš

Član od: 22.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Agregati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preko telefona agregat u odlicnom stanju, radi, on samo lici na agregat, curi gorivo, nece da upali. .. Apsolutno izbegavajte ovog prodavca. ..
Preko telefona je receno dodji ponesi gorivo i probaj ti nisi znao da ga upalis izvuko si kanap za paljenje nesto si srafioo sravcigerom i oda otiso sto znaci da nisi prevaren vec bezobrazan...

Kućni ljubimci | Oprema > Akvarijumi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sad mi je jasno zasto se covek ne predstavlja pravim imenom i moram da dam negativnu ocenu. Skalamerija koju mi je prodao kao ispravnu je vidno havarisana, smrdi na palevinu, kabal na ulazu u kuciste pumpe je pukao i kao takva se ne sme koristiti u akvarijumu, rotor nije originalni i cuje se uzasno, sundjeri koji su stavljeni kao filter marerijal nisu za koriscenje u akvaristici. Sve u svemu, covek mi je prodao smece i klasicni je primer zbog ceka treba izbegavati kupovinu preko interneta od ne proverenih prodavaca, zaobidjite ga.

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za šivenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je papucu za sivenje od hiljadu dinara , koji prilikom prvog sretanje sa uticnicom odmah izgoreo !
Pa kao prvo,papuca je bila sto posto ispravna ISPROBANA,,prodao sam takvih papuca preko 200-250komada i niko se nije zalio jer uvek pošaljem ono sto je ispravno, decko je primio papucu i kaze da je radila pet minuta na sta sam mu ja odgovorio da mu nevalja motor da je negde probio, jer je on vec naglasio da je njegova stara papuca izgorela najverovatnije na isti nacin,prilikom davanja ocene naglasio je da je izgorela odmah po ukljucenju u struju gde se vidi da LAZE i da zeli da mi vrati njegovu staru izgorelu papucu, imam sve prepiske na koje je on odgovarao i komentarisao,stoga molim administraciju da pregleda prepiske i da nuvazava davanje negativnih ocena ili davanje laznih iskaza,,,

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

cekao sam . .. nema punjaca. .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.