bosko

Ada

Član od: 28.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je poslao neispravnu kutiju , kada sam se pozalio na neispravnosti , korisinik me je blokirao. Ne preporucujem saranju
Kutije su probane pre slanja inpotpuno ispravne i poslate medjutim clan je verovatno stavio jako pojacalo i ostetio jedan zvucnik jer je dobio oko 19 casova i javio dva dana kasnije da nije bas zadovoljan pa da mi vrati pa kako da ne posaljem ispravne a ti da mi vratis jednu ostecenu pa da je ja popravljam msm da nema smisla! Kutije 100 posto potpuno ispravne i isprobane, sta vise jedno vreme korictene i ostavljene i pre slanja isprobane bas zbog ovakvih ljudi kao ovaj clan! Da nisu ispravne ne bi se sramotio za 4000 din zapalio bi ih ne bi ni prodavao!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

lepo sam se dogovorio sa covekom da mi posalje telefon iz oglasa i da mu se odma posalju pare. tako sam i uradio. a on je meni poslao obican iphone 4 od 8gb koji ima icloud i kodiran na englesku mrezu umesto iphonea 4s 32 gb sim free. covek je uzeo pare i pritom se nije vise javio. ja sam ostao bes novca i sa pokvarenim telefonom.
Hvala ti za negativnu... Suvisno je da bilo sta pisem samo mi kvaris moje ocene, nije tako ali svaka ti cast....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.