Bosko

Raška

Član od: 04.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Monitor je neispravan, a prodavac ignorise moje poslednje tri poruke, a bio je online kada sam ih slao. Probelem je sto na desnoj polovini ekrana daje mutnu sliku i pikseli su razredjeni, a posle par sati rada pocinje i da treperi slika. Na plavoj pozadini se to najmanje primecuje, a on je na slikama pravljenim za oglas koristio upravo plavu pozadinu na monitoru. Rekao mi je da mu posaljem slike, ali i sam zna da foto aparat to ne moze da izvuce, tek kada se problem prosirio (par dana) tada sam mu poslao slike koje dokazuju neispravnost. Svi kablovi koje sam koristio su ispravni, graficka kartica takodje. Da je bar ponudio da delimicno resi problem ili nadoknadi popravku, ne bih mu dao negativnu, nego se nadao da cu ja odustati od vracanja monitora. Najlakse je ignorisati problem i nadati se da vam neko ne da negativnu. Eto cak i ljudi sa dovoljno pozitivnih ocena, pokusaju nesto neispravno da "proguraju".
Ovako, da odgovorim na sve navedeno: pod broj 1. Monior koji sam poslao je kod mene bio ispravan, najnormalnije je radio bez ikakvih problema, inace ga ne bih ni prodavao niti kao takvog poslao. Na oglasima na kojima prodajem racunare, a koji su i sada aktuelni, vidi se navedeni monitor u radu i vidi se da nema nikakvih mana. pod broj 2. Monitor sam upakovao sto sam najbolje mogao (sve sto posaljem upakujem najbolje sto mogu zbog straha da se paket ne preuzme i da mi se vrati) pod broj 3. Uz najvece postovanje kupca, ja ne znam sta je on sa monitorom radio, kako je rukovao i na kraju ne znam ni da li je to taj monitor koji mi reklamira. pod broj 4. prethodnih dana nisam bio u mogucnosti da sajtu KP pristupam sa kompjutera vec sa mobilnog telefona tako da na poruke nisam odgovarao a ovaj clan koji mi je dao negativnu uvek ima status ``ofline`` tako da nisam znao kada je na vezi a kada ne. Status ``online`` ima samo kada pise poruke i, verovatno, samo kada njemu odgovara. pod broj 5. Iako ne znam sta se desilo sa monitorom, da li ima kvar, da li se kvar desio u transportu ili kod kupca (koji uvek moze da kaze da je dobio neispravnu stvar, iako to nije tacno), iako mi je dao negativnu ocenu a da nije sacekao da pokusamo da resimo problem ukoliko ga je bilo, ja pristajem da snosim deo troskova popravke monitora. Od mene toliko. Ko hoce da mi veruje moze, ko nece njegova stvar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.