Boss030

Bor

Član od: 26.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati bilo kakvu saradnju sa ovim korisnikom, nakon sto smo se dogovorili o procesoru i kako je on u top stanju sa garancijom jos 21 mesec on je procesor poslao i kada je stigao imao sam sta da vidim, nekoliko pinova fale a nekoliko su iskrivljeni samim tim je procesor neupotrebljiv, nakon toga pokusao sam da stupim u kontakt sa korisnikom i on me je blokirao preko vibera kao i moje brojeve i ne javlja se nikako, zbog toga ponavljam IZBEGAVATI OVOG KORSINKA.
Predmet je poslan kakav je i opisan a da li je kurirska sluzba ili ovaj covek uradio nesto s tim procesorom sto nije trebalo ja to ne znam,svako dobro...

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kartica koju mi je prodao NE RADI kako treba, nije 100% ispravna, gasi se , kuleri se baguju idu na 98%, puca u igricama. Nakon sto sam video da kartici baguju kuleri javio sam mu da mu je vracam na sta mi je on odgovorio vazi nema problema , da bih me odmah potom blokirao. Nakon neuspesnih poziva i blokiranja na jos par brojeva odgovara mi posle 2 dana ka KP-u sa pricom druze ne mogu ja da rizikujem ne znam ja sta si joj ti radio , meni je radila, mozda su je ostetili u transportu i jos svasta nesto. Klasicna prica nekoga ko je uvalio karticu koja ne radi kako treba. Ja sam neko ko se ovim bavi 6 godina, imam preko 500 ocena mogu da procenim odmah kada kartica ne radi kako treba. Nakon mojih ponuda da ispostuje dogovor da mu karticu posaljem nazad, on je odgovorio da ga ne zanima, da slobodno mogu da mu dam negativnu ocenu i da ga tuzim. Jedno jako nekorektno, bezobrazno i nekulturno ponasanje, nikada niko ne bi smeo od ovog clana nista da kupuje i ovakve ljude treba samo izbegavati u sirokom luku!
Veliki nesporazum,graficka kartica na kraju ipak radi ako imate nedoumica mozete da se javite i Miljanu i meni i bice vam objasnjeno zasto negativna.Znaci napominjem graficka koju sam prodao je ispravna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.