BOX SHOP

Beograd

Član od: 14.06.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na moju pisanu poruku da se javi i da nisu ispoštovani uslovi iz oglasa, prodavac preti. .. Obraća se povišenim tonom, sa TI i ako sam ga upozorio da to ne čini. Roba koja je stigla ne odgovara opisu iz oglasa. Manje težine tegova, bez benč šipke i bez kofera (fotografisao sam pošiljku. .. ). A uz to je naplatio i dodatnu poštarinu. Savetujem da nipošto ne sarađujete sa ovim prodavcem . ..

Nega i lična higijena > Perike i umeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobila sam totalno drugu periku od one koju sam porucila i platila je skuplje. Obecano mi je da ce mi poslati periku koju sam htela, nista od toga, pisem im, oni vide poruku i ne odgovaraju! Bruka! Imala sam razumevaja ali ovo je bezobrazno!
Sto lazete da ste platili skuplje. Lepo vam je receno da cete dobiti drugu periku.ALI VANREDNO JE STANJE rade samo 2 kurirske sluzbe.Ali hvala na oceni lepo se vidi ko mi je dao ocenu

Nega i lična higijena > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

stigla mi je obicna plastika, bez kutijice.
Da li Vam je stiglo ono sto ste porucili sa snimka? Da li ste me kontaktirali da se pozalite na nesto. Na osnovu cega mi dajete negativnu ocenu.Nekim ljudima treba zabtaniti da koriste racunar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.