Box

Novi Sad

Član od: 03.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon dužeg čekanja morao sam da ocenim negativno Imobile. Preuzimanje samog telefona je prošlo sasvim ok i korektno. Kada sam stigao kući i detaljno pregledao telefon primetio sam da telefon ima manju belu mrlju takozvano isijavanje displeja. Pozvao sam prodavca i rekao mu to na šta sam dobio odgovor da je to od folije koja je zalepljena. Nije me mrzelo pa sam otišao do servisa gde su ustanovili da nije do folije i da se takav displej smatra neispravan. Ponovo sam se javio prodavcu, na šta sam sam dobio odgovor da nije moguće vratiti telefon i dobiti novac nazad. Ali rečeno mi je ako budem želeo da ga promenim biće računat u otkupu po punoj ceni. Kada sam rekao da želim da ga zamenim odmah za manji iPhone 8. Odgovor je bio potvrdan. Nažalost od tada mi se na poruke ne odgovara, a mislim da realna namera da se napravi dogovor nije ni postojala.
Covek je pregledao telefon na licu mesta, rekao sam da sve pogleda jer kupuje polovan uredjaj, na telefonu je sve apsolutno ispravno i sve radi, fizicki mu se kasnije nije svideo i nije tacno da displej nije bio dobar ili nije valjao! Pogledajte ostale ocene, zaobisao bih svaku dalju saradnju da ovim clanom i ne bih ga nikako preporucio nikom jer ce kasnije samo imati neprijatne situacije, OVA OCENA KOJU JE DAO NIJE U NAJMANJU RUKU REALNA!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.