Boža - HiFi Tribe

Novi Sad

Član od: 01.05.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Police i stalci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na zalost ovaj put razlog zbog cega ostavljam losu ocenu je u vezi izrade, narucene su 3 police ovog modela sa po 4 nivoa. Novac je dat jos u Julu, isporucene su sad u Septembru, rok za izradu je probijen, ali ono sto je najbitnije je da police nisu dobro odradjene odnosno staklo. Na sve 3 police i na sva 4 nivoa, znaci 12 ukupno, staklo strci napred van drveta par cm a i pozadi takodje i izgleda uzasno, kao da je doslo do greske u dimenzijama pri izradi stakla. Kad mu je skrenuta paznja da nije uradjeno kako treba gospodin je odgovorio da on stalno unapredjuje izgled da to bude lepse i da na skici koja mu je poslata sa dimenzijama ne pise da ne treba da strci toliko van drveta. Pa vidi, majstore, prvo; ako ti neko narucuje model sa oglasa onda se podrazumeva da ivice stakla budu u ravni sa drvetom kao sto je na slikama oglasa, a drugo; nemozes ti sebi da das slobodu da kao "unapredjujes" izgled police sa njenim menjanjem bez da pre toga pitas kupca da li se njemu svidja ta promena izgleda koju ti zelis da uradis jer si dobio preko 1000€ za to sto radis, i svaki detalj koji nije uredu ili zelis da promenis kupac pre toga treba da bude informisan. Zao mi je sto ne mogu ovde slike da postavim kao dokaz da ljudi vide i uvere se da pricam istinu i da nisam neki ljubomoran covek koji samo zeli da ti pokvari ugled na KP. Od mene ovog puta velika velika negativna ocena bez preporuke, bez laznih ocena i hvale.
Mirko, nisi napisao da si nakupac koji posredovao u realizaciji za treće lice i da si mi pretio i uvredio me preko telefona. Deo novca je primljen u julu tj.samo 1/3 a ostatak po preuzimanju 13 Sep . To vrlo dobro znaš. Takodje iz nekog razloga si izbegao susret kada sam ti došao u kuću već si angažovao komisiju da to odradi umesto tebe. Komšija mi je dao ostatak novca znači tek 13.sep a ne u julu kao što si slagao. A to što si pričao da ćeš uzeti slobodan dan kako bi se upoznali i preuzeli police si takodje slagao, rekao si komšiji da si otišao na posao. Kakva laž. Stižu police od 1000e on ostavi komšiju haha. Rok je bio dogovoren i sam si pristao na njega do 2.sept a nakon toga da ti lično ja isporučim na adresu police što sam i učinio a ti naravno prihvatio jer sam to uradio o svom trošku. Prema tome rok je ispoštovan kao i dogovor. Takodjer sam rekao da me krajnji kupac pozove kako bi rešio problem oko stakala bez tvog uplitanja jer si i na tome insistirao ali me niko nije nazvao već si mi dodelio negativnu. Police koje si dobio nisu greška niti su nakaradno napravljene, urađena je blaga izmena u dizajnu gde su stakla čak veća od onih simboličnih slika na oglasu. Takodje ta napomena stoji u oglasu ali je ti nisi čitao. Znači polica je odlična i kao takvu sam je slikao i sa ponosom okačio na Instagram i Facebook. Sve u svemu drago mi je da nećemo više sarađivati. Zbogom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.