Boza

Zrenjanin

Član od: 02.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Boza je nekorektan prodavac! ! Posle "bajki" preko telefona, i predjenih 100-ak kilometara puta, nije dopustio da se pojacalo koje prodaje prekontrolise! !! IZBEGAVATI GA! !!
nikakve bajke preko telefona nisu pricane prilikopm dogovora ja sam rekao da mogu svirati koliko hoce a da pojacalo ne dozvoljavam da se otvara ja njih nisam nista prevario posto su oni na njihov rizik krenuli da bi ga otvorili .iskusenje placeno drugi su mi otvorili drugo pojacalo pokvarili da bi skinuli cenu platio sam popravku od tada pa na dalje necu otvarati ni jednu stvar jer niko nije obavezan da je kupi ako ne veruje ili nije siguran

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Kupio sam od korisnika Boza kofer za saksofon za koji je reko da je malo napuko oko ručice, međutim kad je stigo kofer je bio polomljen na sve strane, Boža je prvo pristao da vrati nopvac ali kasnije se predomislio kako je reko "nema vremena za zajebanciju", sve u svemu izuzetno negativno iskustvo i izuzetno nerazumevanje i klasična prevara, od strane korisnika (prodavca)Boža.
poslato aks postom po prijemu posiljke kupac me je nazvao i rekao da mu se kofer ne svidja ja sam prihvatio da mi vrati istog dana poslao je kofer nazad drugom postom postexpresom ujutro kada mi se kofer vratio post ekspres mi tazi 3000din.da ja platim za moj kofer i ja sam odbio da ga preuzmem kofer mu se vratio nazad istog dana posle podne aks doneo mi novac gospodin je pogresno odradio proceduru da je poslao aks-om ja bih dobio kofer i preuzeo i njegove pare istom postom vratio gospodinu tada su nastale pretnje da je to prevara i da ce mi dati negativnu ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.